Виждам те КАТ-Варна > ИлюстрацияКогато Асен Стоянов тръгва за работа не

...
Виждам те КАТ-Варна
> ИлюстрацияКогато Асен Стоянов тръгва за работа не
Коментари Харесай

Крадци във Варна взимат гумите на колите заедно с джантите

 Виждам те КАТ-Варна > Илюстрация
Когато Асен Стоянов потегля за работа не е предполагал, че ще откри колата си в това положение.

" Никакви други забележими вреди, само че много безочливо, много жестоко. Кражба осъществена от хора, които очевидно имат потребност от тези джанти ", сподели пострадалият Асен Стоянов.

Автомобилните гуми били чисто нови, поставени през ноември предходната година. А общата стойност, дружно с джантите, е 1200 лв.. Асен допуска, че това е кражба по поръчка.

" Не са съумели да развият четвъртата джанта, като може би са били прекратени, нещо се е случило. Колата е на камъни, на гуми, имаше и един крик, само че от полицията го взеха, с цел да го изследват ", сподели Асен Стоянов.

На същия този паркинг, единствено че преди месец от колата на негова съседка са откраднати и четирите гуми с джантите. Потърпевшите споделят, че мястото е комфортно за сходни похищения.

" Не е осветено, няма тротоари, няма улично осветяване и изобщо няма естествени условия за един естествен квартал, дори ние сме в един от влиятелните квартали на Варна ", сподели Стоянов.

От полицията оповестиха, че за предходната година е имало 13 случая на откраднати гуми с джанти, само че едвам две от кражбите са разкрити. Три от случаите са били в този квартал.

От полицията приканват хората да не оставят скъпи движимости в колите си. Не излиза наяве обаче, по какъв начин да опазят гумите и джантите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР