Виждам презадоволени футболисти, трябва да подобрим играта в защита. Това

...
Виждам презадоволени футболисти, трябва да подобрим играта в защита. Това
Коментари Харесай

Стоилов: Виждам презадоволени футболисти, трябва да подобрим играта в защита

Виждам презадоволени футболисти, би трябвало да подобрим играта в отбрана. Това съобщи старши треньорът Станимир Стоилов след успеха на „ сините “ над Академия Пандев с 3:1 в контрола, която донесе трофея от първото издание на Купа „ Георги Соколов “. Мъри за следващ път подлага на критика играта на своя отбор в отбрана и несериозното държание в тази фаза от играта, като е безапелационен, че не вижда напредък, а презадоволени футболисти. Той съобщи, че някои от тях са с последно предизвестие поради несериозното си държание към инспекциите .

„ Имаше положителни неща и неща, които би трябвало да подобряваме. Трябва да подобрим динамичността на игра. Играта ни в отбрана не е най-хубавата. Трябва да подобрим динамичността и играта в отбрана. В офанзива имахме положителни неща – създадохме обстановки и вкарахме красиви голове. Без играта в отбрана, не можем да разчитаме на непрекъснати триумфи. Надявам се и мотивацията да се промени в играчите, настроението. Завършихме с добра скорост, добра динамичност. Като че ли през първото полувреме имахме повече забавни моменти. В офанзива имаше положителни неща, само че споделям, че би трябвало да работим в отбрана. Според мен Ивелин Попов има мускулни проблеми. Не можем да кажем нищо конректно. Понеделник ще стане ясно каква е травмата. Нормални неща са – едва-две контузии подред. Може би му пристигнаха прекомерно доста тренировките. Може да се изчистят тези неща и да се преодолеят “, стартира Стоилов.
Станимир Стоилов.
„ Печелим алегорични за нашия клуб титли. Решихме да има такава купа. Това е добре. Ако продължаваме да работим и върнем организацията в отбрана, ще имаме един добър тим. Мисля, че Филип Кръстев остава в Левски. Не съм разговарял с Ивков два дни, тъй че не мога да кажа. Все още върша промени. По 45 минути играят играчите. Нямам на 100% концепция в главата си кой тъкмо ще играе. Нямаме кой знае какъв брой огромен избор. След травмата на Ивелин вариантите също понижиха. Имаме хрумвания по какъв начин да играем, по какъв начин да развиваме. Има конкуренция в някои от линиите сериозна. Няма да диря играчи, които не се влагат задоволително в името на Левски. Някои от играчите това им е последно предизвестие за по-сериозно отношение към контролите. Не ме интересува дали е чужденец, българин, национал. Какъвто желае да е. За Левски няма да играе повече. Знам, че слизаме от високо. Сладките сънища е време да приключим. С тази игра не можем да бием ПАОК “, безапелационен бе Мъри.

„ Поведението продължава да бъде безгрижно. Няма съществено отношение към играта в отбрана. Няма по какъв начин да има напредък, не виждам и динамичността. Виждам задоволени футболисти, не ми харесва ситуацията, в което се намираме. Трябва да го проверим. Няма отмалялост, тя е в главите им. Не упражняваме нещо по-различно. Футболистите би трябвало да демонстрират повече темперамент и да се избегне самозадоволството. Защото Левски може след два мача да тръгне в неправилна посока. Нямаме доста време да се настройваме. Ако футболистите мислят, че ще пристигна шампионата и след два мача ще се продадат - няма да стане. Този цирк съм го гледал. В момента сме в някакъв мини цирк на самозадоволеност ", съобщи очевидно раздразненият ментор на столичани.

" Такива са ни опциите като финансови параметри, само че би трябвало да си даваме сметка къде бяхме преди 4-5 месеца и до каква степен стигнахме. Но от нас не се чака разходки, а да подобряваеме равнището си във всеки мач. Силното качество е, че Левски беше в доста добра кондиция и динамичност в края на сезона. Това ни носеше триумф. Ако желаеме да побеждаваме единствено с класа и майсторство - няма да стане. Още първия мач от шампионата имаме сложен съперник, софийско дерби. След диалозите не видях смяна в държанието. Ако би трябвало ще играя с юноши, които тичат 90 минути. Много бързо станахме любимци и звезди. Искам тимът да е звезда. Не сме взели триста индивида, а двама футболисти и бек, тъй като с Драган не се разбрахме. Затова съм тук, с цел да им споделям истината, а не да ги подлъгвам. Предпочитам да ме ненавиждат, само че трофеите да идват на “Герена ”. Искам да се раздават на 200%, само че такова нещо не виждам, колкото и да не ми се желае да го кажа. Не сме тук да се прегръщаме и целуваме. Доволен съм от младите, само че те не могат да носят тима на плещите си. Те бяха положителни за 8-мо място, в този момент би трябвало да станат положителни за първото. Трябва да ги обучим, с цел да дават отговор на критерия Левски. Той беше един преди 6 месеца. Сега е различен ".

" Левски би трябвало да задържи този групов дух на терена. Много рядко се неистина като виждам тима на терена. Не играят във фаза отбрана и това ще бъде пагубно още в първия по-сериозен мач. Надявам се думите ми да стигнат до тях, тъй като другояче ще е неприятно за Левски. Вдигаме, подвигаме и след това се любуваме на хубавото време, а не на работата. Най-лесно е да свалим равнището. Трудно е да го вдигнеш. Виждам рационални хора в нашите футболисти. Успехите бяха поради сериозното отношение. Без предпочитание, експанзия и упоритост няма да стане. Ако ги нямаш, спри у дома и гледай по малкия екран мачовете. Ако би трябвало, ще взема и по-сериозни ограничения. Не ми е мъчно да мина в другата прекаленост. Не желая да ме обичат, а да играят със сърце и душа за Левски. Развитието на един тим зависи от играчите и треньора. Другите оказват помощ. Явно не мога да задействам експанзията и динамичността. Няма различен отговорен, с изключение на аз. Търся виновността в себе си ", приключи треньорът на носителя на Купата на България. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР