Виждам еволюция в ПП - най-накрая и те не искат

...
Виждам еволюция в ПП - най-накрая и те не искат
Коментари Харесай

Томислав Дончев забеляза еволюция в ПП: Най-накрая и те не искат да гласуват за Асен Василев!

Виждам еволюция в Политическа партия - най-сетне и те не желаят да гласоподават за Асен Василев! Това написа от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев в профила си във Фейсбук. 

Коментарът му идва минути след изключителната конференция на " Продължаваме промяната-Демократична България ", на която от политическата групировка оповестиха, че няма да поддържат проектокабинета, а част от министрите отказаха присъединяване.

Денков не желае да взе участие в кабинета, препоръчан от Мария Габриел. 

" Това е проектосъстав на ГЕРБ-СДС, без да е координиран с нас. Не дребна част от министрите не са давали единодушие за присъединяване ", съобщи той по-рано през днешния ден.

Кирил Петков сподели, че Мария Габриел се е подала на натиска на Борисов и Пеевски:  " Той употребява четири дами, криейки се зад тях, тъй като нямаше опция да каже аз не мога да приема подобен кабинет. Господин Борисов може би избра своите страхове, подвластни, своята дружба с господин Пеевски пред България ", добави Петков.

Атанас Атанасов прикани ръководителя на Народното събрание да не включва точка за гласуването на проектосъстава на кабинета. Той се обърна и към президента Радев, заявявайки, че част от министрите не са били питани дали желаят да вземат участие в кабинета.

Асен Василев също сподели, че не е бил давал единодушието си за присъединяване в държавното управление, препоръчано от Габриел  по-рано през днешния ден: " Това е акт или на безочливост, или на безпардонност, или на безсрамие, който нито един човек, който желае да стане министър председател на таи страна, може да си разреши ". 

" Ние нямаме подписано съглашение и те не могат да ни покажат подписано съглашение. В съглашението останха противоречиви въпроси. Те няма да могат да ви покажат подписан документ ", безапелационен бе Христо Иванов.

ПП-ДБ били предложили девет души за министър на електронното ръководство, а десетият бил препоръчан от Мария Габриел. Христо Иванов сподели, че хора от ПП-ДБ се свързали с него, само че се оказало, че с него никой не бил разговарял авансово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР