Виждам една масирана атака. Техните ПР-и явно са им казали

...
Виждам една масирана атака. Техните ПР-и явно са им казали
Коментари Харесай

Борисов: Рашков да му мисли с тези 23 имота, мен ме намериха в къщата в Банкя с децата  

Виждам една масирана офанзива. Техните ПР-и очевидно са им споделили за Гьобелската агитация - една неистина като се повтори 100 пъти става истина. Сутринта който и тв приемник да включа, която и да е стратегия, едно и също се приказва. Това е някаква нова мода. Понеже в масираната им офанзива в медиите, с изключение на, че не желаят да приказват с нас, само че желаят да приказват с мен, те размахват 16 точки. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

" Най-важното е ГЕРБ да се откжали от пъпната шнур с Гешев. Пъпната шнур на ГЕРБ е с Европа и Америка. Тя е с Европейската национална партия, с ХСС, ХДС и най-големите партии в Европа. Тук единствено може да се търси пъпна шнур. Затова аз предлагам авансово специалисти да приготвят диалогът, в който аз, те или който желаят ще седнем да утвърдим това, което приказват. ", съобщи Борисов.

Политическа партия загуби близо 200 хиляди гласоподаватели и два съдружни колегата единствено за 6 месеца. Дали отново ще работят с тях - не знам, само че при гласуванията това е реалност. Българска социалистическа партия твърди, че са им откраднали програмата. А опорката на Има Такъв Народ е, че ГЕРБ е свалила държавното управление, не то бе свалено от корупцията. Има Такъв Народ смъкна държавното управление, тъй като изобличи корупцията ", сподели още Борисов.

" ГЕРБ има водач, който носи отговорност. ГЕРБ има министри, които носят отговорност. ГЕРБ има депутати, които носят отговорност и решенията в ГЕРБ се взимат след доста, доста, купища листи, в които сме считали, какво значат тези 16 точки. Аз желаех с едно решение да приема всички точки, само че Добрве, Дончев, са срещу. Аз желая да обясня за кое съм за, за кое съм срещу ", добави той и прегледа всички точки от листата на Политическа партия.

" Ние нямаме от какво да ни е боязън. Бойко Рашков с 23 парцела да се чуди по какъв начин ще се изправи пред КПКОМПИ. Мен ме откриха в Банкя в къщата с децата и там ще ме намерят постоянно. И съм ви се клел - нямам къща на никое място, с изключение на там, където пребивавам. Подкрепяме тази процедура, с цел да не могат да приказват, че ние не желаеме да се проверява основният прокурор. Той е човек като всеки един, не е бог ", сподели Борисов по отношение на първата точка за механизъм за следствие на основния прокурор.

За втората точка той разяснява, че обмисля да закръгли минималната заплата на 900 лв., само че поддържа точката на Политическа партия, в която се желае увеличение на минималната работна заплата на 860 лв..

" Има една съдбовна точка 13, която гласи " ограничение на бюджетния недостиг до 3% ". Сега, до момента в който чета всяка една точка, ще ви връщам към тази съдбовна точка. Но ние я поддържаме и нея ", съобщи Борисов.

Той поддържа повдигането на песниите с 20%, само че съобщи, че инфлацията е по-висока и предлагането на ГЕРБ ще е 30% " Тези, които гласоподават обаче би трябвало да знаят, че са подкрепили и точка 13 ", пошежува се водачът на ГЕРБ.

" Вие две години, Кирил и Асен са министри на финансите и стопанската система, след това министър председател и министър на финансите. За две години за какво не определихте какво е енергийна беднотия? ", попита някогашният министър председател по отношение на точка 4.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че поддържа и точката за таван на тока за бизнеса, както и закона за антикорупционната комисия с проверяващи функционалности.

" За две години стана ясно, че не се крадат осем милиарда на година. Напротив, единствено теглите заеми. Откъде ще ги вземете. Предлагам Кирил Ананиев и определени от тях хора да седнат и да бюджетират. И всичко да е готово, когато отида на диалози. Те желаят да създадем шоу и да се скараме. И да не стане с първия мандат. Ако тези неща не се изчислят, няма да стане и с втория, и с третия ", сподели Борисов.

Бойко Борисов съобщи, че тези проблеми би трябвало да се изчистят и да се поеме политическа отговорност.

dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР