Виждам, че се разплитат някои сценарии. Чак след като му

...
Виждам, че се разплитат някои сценарии. Чак след като му
Коментари Харесай

Демерджиев: Калин Стоянов да подаде оставка, обувките на вътрешен министър не са за него

Виждам, че се разплитат някои сюжети. Чак откакто му се изиска оставката, министърът (Калин Стоянов) стартира да приказва за разгром и с помощта на напъните, явно и неговите, бил предотвратен този разгром. Очевидно е, когато в такава обстановка си на кино, значи, че нямаш никаква визия за отговорността, която носиш като министър. Това обяви някогашният вътрешен министър в служебното държавно управление Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година по Нова нюз.

Той разяснява дали е имало полицейско принуждение на митинга на футболните почитатели в четвъртък, и сканадала сред и тази заран по Нова тв на тематика чие е Министерство на вътрешните работи.

" ПП-ДБ с дейностите си разрешиха някой различен да си направи изборите, дали са или, дано да кажат тези, които са създавали държавното управление ", добави Демерджиев. 

би трябвало да си подаде оставката и да понесе политическата отговорност за това, което става пет месеца, само че по-големият въпрос е имали в това държавно управление водач. Видяхме с каква пристрастеност Пеевски и Борисов опазиха вътрешния министър и придвижиха казуса върху министъра на спорта. Стоянов подцени ситуацията ", сподели още някогашният вътрешен министър. " Ако си беше приключил добре работата, той нямаше да е на кино ", продължи Демерджиев. 

Що се отнася до кино лентата, той изясни, че с него в действителност се е откривала " Киномания ". (Става дума за кино лентата " Уроците на Блага " ). " За този министър да е на кино е по-важно от това да бъде в Министерски съвет, да бъде на терен при хората, явно има други цели ", счита предшественикът му. 

" Очевидно Денков няма пълномощията, няма силите да влиее. Видяхме го с министъра на електронното ръководство, видяхме го и с вътрешния министър, какъв брой ли още министри ще се осветят ", попита Демерджиев.  Спред него " ще бъдем очевидци на още сходни кавги ". Той е на мнение, че Денков нямало да подаде оставка. 

" За страдание, фрагментите ни върнаха в 2020-а ", счита Демерджиев. Според него обувките на вътрешен министър не били за. " Спрях да приказвам с него, когато ми говореше едно, а правеше друго. Нямам какво да си приказвам с човек, който не е пореден и не може да взима решения " заключи Демерджев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР