Виждали сме Шарлот и Андрю да си вземат релаксиращи вани

...
Виждали сме Шарлот и Андрю да си вземат релаксиращи вани
Коментари Харесай

Защо странните сцени на BBC Traitors, като Шарлот във ваната, може да означават, че скоро ще изчезнат

Виждали сме Шарлот и Андрю да си вземат релаксиращи вани с мехурчета, до момента в който Даян ни почерпи с режима си на удари – това са странните подиуми за запълване в BBC Предателите, които оставиха феновете в неразбиране.

Но може да има по-дълбоко значение зад тях, както разкри финалистът от първи сезон Уилф Уебстър. Втората част от всепризнатото игрално шоу на BBC се завърна при започване на годината и след доста обрати, новата поредност накара почитателите да са на ръба на столовете си в очакване какво ще създадат хитрите предатели по-нататък.

В най-хубавата действителност игра на изменничество, предателите, понастоящем Пол и Хари, би трябвало лъжливо да вземат решение за идващото си ликвидиране всяка вечер и до момента в който са снимани дружно в кулата на замъка, шоуто минава към някои подиуми от обсъжданите правилни. Зрителите са били очевидци на някои от тях да четат повърхностно в това, което наподобява като техните персонални квартири в шотландския палат, както и на някои други по-интимни моменти, като играчите са з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР