Виж още Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес даде

...
Виж още Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес даде
Коментари Харесай

Борисов размаха на брифинг колаж със загиналите астронавти от совалката Колумбия

 Борисов: Няма да подкрепим кабинета на Трифонов и ще върнем мандата, в случай че ни го дадат (видео) Виж още

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който през днешния ден даде брифинг в партийната централа, по време на който показваше иронични колажи, ориентирани против съперниците му, е употребявал фотография на починалите астронавти от разрушилата се совалка " Колумбия ". За това алармираха политици и наблюдаващи във Facebook.

Едно от известните лица на " Демократична България " - Ивайло Мирчев, написа засегнат в профила си във Facebook:

" Всъщност нещата са толкоз жалки, че в желанието си да уязви съперниците си Борисов се простреля в крайници, размахвайки саркастичен колаж с сменени лица, изработен от фотографията на трагично починалите през 2003 година астронавти от совалката " Колумбия ". Дипломация, достойнство и държавнически нюх ведно... ".



По време на конференцията, питан за това какво ще е държанието на ГЕРБ в пленарна зала и изискванията за поддръжка на кабинета на " ИТН ", Борисов първо сподели, че няма да го поддържат, само че по-късно вметна, че може да даде няколко депутата, в случай че не доближават. Постави обаче изискване.

" Ама да дойдат при мен и да изискат. Ей тия трима астронавти да дойдат и да кажат - не ни стигат 10 депутата, дай ни. И може да им дам ", съобщи той и сподели колаж от първа страница на вестник " Капитал " под заглавието " Мисия 121 " (нужните за болшинство депутати - б.р.) с Тошко Йорданов, Мая Манолова и Христо Иванов като астронавти.

След това обаче водачът на ГЕРБ съобщи, че на тяхно място, предлага да " сложим тези - това са спасителите " и сподели нов колаж с лицата на водачите на партиите на митинга, плюс някогашния му заместител Цветан Цветанов, наложени върху друга фотография на астронавти. Оказа се, че това е екипажът на совалката, която на 1 февруари преди 8 години се разпада при пoвтoрнoтo cи нaвлизaнe в aтмocфeрaтa пo врeмe нa cвoятa 28-мa миcия.

 Снимка: НАСА

До този миг няма коментар от ГЕРБ за гафа, който явно е позволен от екипа на Борисов, а не персонално от него.

Последваха обаче и други отрицателни мнения за пиара на досегашната ръководеща партия. Журналистът Константин Вълков да вземем за пример написа, че такива фрагменти в никакъв случай не се употребяват за колажи.



Ето и цялото изказване на някогашния министър председател:



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР