виж галерията Скандалът продължава с пълна сила и след края на

...
виж галерията
Скандалът продължава с пълна сила и след края на
Коментари Харесай

Динко пак в центъра на скандал, показа любопитен чат на телефона си

виж галерията Скандалът продължава с цялостна мощ и след края на "Биг Брадър ". Динко не има намерение да отстъпва от разногласието с Джино. В студиото на "На кафе " той сподели чат, в който Дейна признава думите на ловеца на бежанци. Блондинът от Ямбол продължи да твърди, че Бианкалана е посягал на някогашната си жена и й дължи пари. Според него показаният чат е сред Дейна и журналистка, където американката признава, всичко. "Да, аз с Дейна съм бил съкровен към година. Нещата обаче завършиха. Тя искаше да живеем дружно, а аз не бях подготвен по тази причина. Според мен по тази причина ме е намразила и в този момент не желае да ме вижда ", показа Вълев. 
Гала и останалите коментатори в студиото обаче се зачудиха по какъв начин жена може да презира толкоз мъж, който не желае да живее с нея, а да се изяснява в обич на различен, който я е пребивал и ограбвал. Динко реши да не навлиза още в тематиката, а отново подхвана Джино: "Той не може да изпъкне другояче с нищо - седи сврян с бастуна. Може да подари едно цвете, да сготви гозба, това е той ", съобщи Вълев. Гала укори Динко за това, че е протегнал ръка на някогашната си. 
Това обаче грам не трогна ловеца на бежанци. Според него това е нещо обикновено, тъй като въпросната дама му изневерила, и то с по-възрастен мъж. Вълев даже не остави на водещата да се доизкаже, а стартира да й крещи. В следствие се секна самичък и се извини, че покачва звук. "Повишавай ми, колкото искаш, няма проблем, приказваме си. Не може обаче да се държиш по този начин към момичето и да посягаш ", съобщи водещата, само че до консенсус не се стигна.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР