виж галерията Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор

...
виж галерията
Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор
Коментари Харесай

Проговори единственият човек, на когото шофьорът на автобуса звъни минути след трагедията

виж галерията Ковчег за живите и мъртвите. Така дъщерите на Григор Григоров назовават рейса, с който татко им катастрофира, а 17 души изгубиха живота си. От събота вечерта фамилията на водача оплаква жив човек и се моли за заслужено наказване. Здравка е единственият човек, на който Григор звъни минути след нещастието. 

“Tой ми сподели: " Здравче, случи се най-лошото. Много тежка злополука, служителите на реда споделят, че има жертви, карат ме към ИСУЛ ", спомня си през сълзи дъщерята на Григоров. Здравка вижда татко си пред болничното заведение. И не може да познае най-близкия си човек. 

" Не беше добре душевен. Гледаше в една точка. Той сподели, за мен животът беше до тук. Свърши! Просто скърбя. Но той ми е татко, не може той да отнеме цялата виновност ", добавя Здравка.

Дъщерите на Григоров описват, че татко им возил групата повече от 8 години и всяко едно пътешестване е запечатано със фотоси. Според тях те са били като семейство, а той е знаел проблемите и заболяванията им.

" В момента се натъртва на баща. Не, че някой не си е приключил работата или някой е прибрал пари, с цел да има в този момент толкоз доста жертви. Всички са жертви на една небрежност ", показва Здравка.

Надеждата на фамилията в този момент е Григоров, който е единствен упрекнат за нещастието, да не остане и единственият осъден. 

Често и дамата до Григоров пътувала на екскурзии с него и з
" Щом чуе някакъв звук, тука нещо ми чука вляво, незабавно отива в сервиз и го оправя. Колите постоянно като тръгне би трябвало да са в ред. Просто е пропуснал ", сподели Христина Банкова.

" Аз не мога да ги помоля да му простят, че са изгубили околните си. Просто ги апелирам да бъдат обективни. Да бъдат милостиви, просто да бъдат милостиви към него ", добави Здравка.

" Мечтаеше да си купи нов рейс. Аз се му споделях, че като печеля пари ще му подаря един. Купи си. И този бус стана ковчег за всички - и за живите, и за умрелите ", сподели още щерка му.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР