виж галерията 187 домакинства в Бургаско ще получат общо 419 електроуреда.

...
виж галерията
187 домакинства в Бургаско ще получат общо 419 електроуреда.
Коментари Харесай

Цветанов в Бургаско: 187 домакинства ще получат общо 419 електроуреда, закупени с партийната субсидия на ГЕРБ

виж галерията 187 семейства в Бургаско ще получат общо 419 електроуреда. Техниката е закупена с тези 100 хиляди лева, които ГЕРБ подари от партийната си дотация в помощ на потърпевшите от наводнението фамилии. Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов в с. Полски извор, община Камено. Той дойде в Бургаско, с цел да взе участие в разпределянето на битовата техника. Заедно с него бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на община Камено Жельо Вардунски, регионалният координатор на партията в Бургас Димитър Бойчев, депутати, кметове и общински съветници от цялата област Бургас. 

Цветан Цветанов благодари на Тодор Белчев - един от притежателите на веригата магазини " Технополис ", за щедростта и отзивчивостта постоянно, когато има благотворителна идея. " Днешното деяние е една спомагателна опция, с която да покажем солидарността на българското общество и всички институции. Това, което вършим през днешния ден, е една дребна част от общите старания на всички тези, които помогнаха в последните няколко дни, с цел да могат фамилиите да преодолеят този стрес ", съобщи Цветанов пред събралите се хора.

" Подготвихме кореспонденция, която да бъде импортирана към Европейската комисия, с цел да аплайваме за дотации по фонд " Солидарност ". Той компенсира средства за възобновяване на инфраструктурата. ", разгласи на собствен ред кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов. 

От с. Полски извор стартира доставката на техниката за потърпевшите семейства от водното злополучие на 24 и 25 октомври т. година Разпределението на всичките 419 броя домашен уреди се прави по особено направени описи от локалните кметства на общините Бургас и Камено. Най-много електроуреди от дарението бяха ориентирани към бургаските села Равнец - 78 печки и 74 перални, и Братово - надлежно 11 печки и 13 перални машини. 

От обитаемоте места в община Камено хората в с. Ливада получиха общо 78 броя електроуреда, в с. Полски извор - 100, в с. Черни връх - 22 и в с. Трояново - 21, сред които перални машини, готварски и микровълнови печки, бойлери, хладилници и тв приемници. От тези 419 уреда, 34 ще бъдат предоставени за потребностите на две детски градини, намиращи се в селата Равнец и Черни връх. Очаква се те да бъдат ремонтирани в допълнение, с цел да могат децата да се върнат в обновените стаи още тази зима.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР