Вие сте заплаха за националната сигурност, персонално. Направо да бяхте

...
Вие сте заплаха за националната сигурност, персонално. Направо да бяхте
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ към ПП: Заплаха сте за сигурността! Направо да ни бяхте присъединили към Русия

Вие сте опасност за националната сигурност, персонално. Направо да бяхте подписали междуправителствено съглашение с тази федерация (Русия) и да ни бяхте включили към нея и да бяхте суспендирали конституцията, вместо да подписвате меморандума с „ Джемкорп “. Щеше да провокира тъкмо същия скандал. С тези думи Десислава Трифонова от ГЕРБ се обърна към Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “.

Вече четири часа Народното събрание разисква отчета на комисията за „ Джемкорп “.

Нито едно демократично държавно управление в тази страна не си е разрешавало такова национално изменничество като вас. Вие сте безродници, не се интересувате от България и бъдещето ѝ. Едва ли има безгрешно ръководство и надали има ръководство по света, което да е ваксинирано от каквато и да е било корупция, сподели още Трифонова. Определи и „ Промяната “ като първенци по нарушаването на конституцията.

Според нея най-голямата стойност на отчета е, че той ще покаже, че националното заседание ще проверява всеки, който си разреши национално изменничество.

Трифонова попита дали Асен Василев познава Атанас Бостанджиев от Джемкорп, бил ли е негов стажант и познава ли руснаците Алберт Адволян (олигарх) и Сергей Чемезов (изпълнителен шеф на „ Ростех “).

Заплаха за националната сигурност са и самите ГЕРБ, съгласно Искрен Митев и я подкани да изхвърли отчета си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР