Вие сте способни сте на много повече, отколкото можете да

...
Вие сте способни сте на много повече, отколкото можете да
Коментари Харесай

7 магически трика, които ще привлекат изобилието в живота ви!

 Вие сте способни сте на доста повече, в сравнение с можете да си визиите.

Призовавайки силите, настоящи във Вселената и съчетавайки ги със личните си сили, ще започнете да творите велики каузи. Ако не сте удовлетворени от протичащото се в живота ви,   би трябвало неотложно да се заемете с тотална пренастройка на мисленето си.

Ще ви срещнем с няколко елементарни трика, с които ще вдъхнете благополучие в живота си. Те се основават на потреблението на вашата персонална магия.

Трик № 1: Престанете да зацикляте на парите

Колкото повече зацикляте върху парите, толкоз по-зле ще става за вас. Разбира се, не можете да не мислите за материалната страна на живота, само че не би трябвало да се оставяте тя да ви дефинира.

Колкото повече сте захласнати от мисли за пари, толкоз по-малка е вероятността в действителност да постигнете веществен триумф.

Всички доближаваме до избрани неща по избрани аргументи. Ако съумеете да намерите мястото си в този живот, ще имате опция да постигнете обилие по толкоз доста способи, за които даже не можете да мечтаете в този момент.

Трик № 2: Вярвайте в себе си

Вярата в себе си е един от най-важните трикове в този лист. Не можете да постигнете благополучие, в случай че не вярвате в себе си. Колкото повече захранвате своята сила, толкоз по-силна ще става. А когато станете по-силни, тогава всичко, от което се нуждаете, ще стартира да се появява в живота ви от единствено себе си – без значение дали го чакате или не.

Трик № 3: Погрижете се за мозъка и тялото си

Ако желаете да постигнете същинско благополучие, би трябвало да се концентрирайте освен върху финансите, само че и върху мозъка и тялото. Грижете се за здравето си по всевъзможен вероятен метод.

Трик № 4: Обозначете ясно желанията си

Говорете със себе си. Активирайте силите си посредством медитация и напомняйте на Вселената това, което желаете.

Трик № 5: Осъзнавайте думите, които изричате

Не говорете отрицателно за другите или за себе си. Бъдете оптимално положителни. Ако желаете да откриете нови благоприятни условия, би трябвало да създадете условия за реализацията им. Въпреки че това може да ви наподобява много необичайно, думите, които употребявате, директно въздействат на това, което ви изпраща Вселената.

Трик № 6: Контролирайте метода, по който харчите пари

Не прахосвайте пари, старайте се да харчите парите, които печелите,  рационално. Колкото по-усърдно работите, толкоз по-нависоко ще се издигнете. Помнете: изобилието и просперитета са задачите ви през целия ден.

Трик № 7: Делете това, което имате, с другите

Не бъдете скъперници! Ако имате нещо, което можете да поделите, и някой, който се нуждае от помощ, помогнете му. Вие получавате това, което давате. И колкото повече вършиме за другите, толкоз по-голяма премия в последна сметка ще получите.

cluber

60 велики цитати, които вечно ще трансформират вашия метод на мислене!

 

За какво си мислите в моменти на мира и тишина? Колко надалеч сте стигнали или какъв брой надалеч можете да стигнете? За вашите мощни и слаби страни? За това, което може…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР