Вие сте млади таланти и искате да развиете своите артистични

...
Вие сте млади таланти и искате да развиете своите артистични
Коментари Харесай

Академия за Артисти във Варна - включи се сега!

Вие сте млади гении и желаете да развиете своите артистични качества. Каним Ви в Академия за Артисти.

КАКВО Е ТОВА?
———————-

*Вие сте танцьор и желаете да осъвършенствате своето театрално показване

*Вие сте артист и желаете да разчупите театралното си наличие

*Вие сте артист, само че към момента танците и пеенето са онази част, която желаете да доразвиете в своята игра

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:
——————————-

В нашата стратегия за актьори са включени:

Събота: 10:00ч - Класически балет

11:00ч - Съвременни танцови техники

19:30ч - Джаз денс и танцов спектакъл

Неделя: 13:00ч - Актьорско майсторство

15:30ч - Народни танци

17:30ч - Афро денс

Или в резюме, всичко, което ще добави Вашите гении, с цел да не сте единствено танцьор, единствено артист или единствено артист, а АРТИСТ в цялостния смисъл на това определение.

Артистичния свят се развива и от ден на ден актьори срещат потребността да бъдат повече от едно нещо. Всеки ще получи в програмата класове съгласно потребностите си, с цел да я създадем по-ефективна за обособения актьор!

В Програма „ Академия за Артисти “ няма ограничаване във възрастта и квалификацията!

ПРЕПОДАВАТЕЛИ:
—————————

И в двата курса взимат присъединяване квалифицирани преподаватели:

Станислава Томова – Хореограф, създател и началник на Танцова школа „ Sunny Dance studio ”. Завършила „ Хореографска постановка на актуален танцов спектакъл и артмениджмънт “. С богат дълготраен опит в театралната активност, опит в работа по танцови, мюзикълни спектакли – авторски танцови спектакли, хореограф на спектакли към Арт център „ Арлекин “, Държавна Опера „ Варна “, ВДЮО към ОДК - Варна и други.

Георги Георгиев – Актьор, приключил НАТФИЗ „ Кръсю Сарафов “ – Кукли, артист, музикант и танцьор, с дълготраен театрален опит. Професионален танцор и експерт танци в Sunny Dance studio, работил като артист в Държавен куклен спектакъл – Сливен, в този момент в Държавен куклен спектакъл – Варна, както и с участия в голям брой артистични планове.

Стела Филипова - учител по балет и модерни танцови техники в Хуманитарна гимназия - Варна. Завършила балетна педагогика в АМТИИ " Проф. Асен Диамандиев " - гр. Пловдив.

Ралица Жоржес - дипломиран учител по национални танци. Завършила ВСУ " Черноризец Храбър " - Българска национална хореография. Участвала в Академичен танцов спектакъл към Варненски свободен университет. Дългогодишен учител по национални танци на деца и възрастни, с богат опит в театрални изяви и креативен планове.

Реджина Стойчева - дипломиран учител по Афро Денс и хип-хоп. Дългогодишен учител в двата стила на деца и възрастни. С голям брой участия в театрални изяви, спектакли, уъркшопи. Нейния нигерийски генезис придава неповторима достоверност на стила и придвижванията в класовете и хореографиите.

ВАЖНО!!!

Академията може да даде опция за изява на младите гении при предпочитание от тяхна страна. Но това не е наложително изискване. Вие можете да участвате в академията, с цел да развивате своите лични качества, без да имате обвързващи условия с създателите и без изяви с Академията! Или можете да участвате в Академията и при предпочитание да участвате в театрални планове на Академията при други условия!

Програмата се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура ".

За образуване на Вашите лични условия: стратегия и цена, се свържете с нас на:

Тел: 0884626033 – Станислава Томова

e-mail: [email protected]
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР