Вие сте едни от най-вдъхновяващите млади хора, с които се

...
Вие сте едни от най-вдъхновяващите млади хора, с които се
Коментари Харесай

Офелия Кънева към доброволци: Вие сте едни от най-вдъхновяващите млади хора, с които се срещнах през 2017 г.


Вие сте едни от най-вдъхновяващите младежи, с които се срещнах през 2017 година Това съобщи през днешния ден в Гранитната зала на Министерски съвет ръководителят на ДАЗД Офелия Кънева, която предложения и награди студенти - доброволци, които през тази година са помагали в две крупни събития на организацията за отбрана на децата.

Всеки от вас заслужава цялото почитание и цялата признателност за това, че с доста отдаденост, сърце и съпричастност взе участие в две специфични събития за България през 2017 година, продължи тя. Едното събитие бе обвързвано с семейството на Евро-азиатски конгрес, отдаден на правата на децата, който блестящо втъка български знак в тази огромна демонстрация, с нов прочит в правенето на политика за децата, без доброволците триумфът на форума не би бил толкоз важен. И най-важното - утвърди включването на деца за вземането на решения за бъдещето да бъде развой, от който никой не може да се отхвърля за напред. А другият форум- образуване на научна конференция с интернационално присъединяване, взаимно с Пловдивския университет, в която се включиха представители на научните среди от цялата страна и отвън България, бе най-амбициозното и най-посетеното събитие в филантропичния свят през 2017 година Средностатистическият участник бе на равнище доцент, и бе предстоящо положително събитие, което има за резултат артикули в образователното наличие за спомагателна подготовка на експерти и работещи с деца, разясни Кънева.

Такива практики се случват доста мъчно в нашата страна, тъй като нормално работим поотделно, само че с нашето съдействие доказахме, че дружно работим по-добре, установи ръководителят на ДАЗД. В този смисъл доброволчеството е освен опция за развиване на младежите, само че и за ръководство на процесите с социална значителност, които касаят протичащото се към нас като хора, уточни тя.

Офелия Кънева връчи на всеки един доброволец документ на ДАЗД поради помощта в тези крупни събития. С вяра той да бъде единствено един от крайъгълните камъни във вашата персонална история, с което другият взор към вашето бъдеще да бъде обогатен и с мотивацията на това, което ДАЗД прави, означи тя.

Доброволецът Никола Киров е студент по логика на психиката от Пловдивския университет, който е помагал в организацията на научната конференция и е задоволен от опита, който е получил. „ Мисля, че доброволчеството е съвместен развой - даваш и вземаш ”, сбит бе той. Говори от името на цялата група по мениджмънт от НСА: „ За нас е огромна наслада, че участвахме в събитие от подобен сан - на Евро-азиатския конгрес - благодарим и се надяваме да сме съдействали събитието да бъде по-добре признато от всички ”, сподели той. „ За себе си мога да кажа, че доброволчеството е активност, посредством която помагаш на децата и организацията нещата да се случват ”, похвали се той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР