„Вие отказахте да направим мнозинство, което да смени главния прокурор

...
„Вие отказахте да направим мнозинство, което да смени главния прокурор
Коментари Харесай

Нинова към партиите: Имате 4 дни за последен опит за разум

„ Вие отказахте да създадем болшинство, което да смени основния прокурор Гешев, а в този момент търсите болшинство, което да смени защитата му. Ето на това му се споделя „ промяна по протестърски “.

С тези думи от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ се обърнаха към сътрудниците си от „ партиите на митинга “.

" Виждаме, че в последните дни доста йезуитски се пробвате да прехвърлите отговорността за личното си изтощение върху Българска социалистическа партия. Не можем да ви го позволим. Ние от „ Българска социалистическа партия за България “ гласувахме „ за “ законите за събаряне на защитата и на НСО от управнически фигури. Ще продължим да го вършим. Така че не прехвърляйте отговорността върху Българска социалистическа партия “, показват социалистите.

От Българска социалистическа партия още веднъж припомниха, че са подали ръка на новите партии, само че те „ високомерно “ са я отхвърлили и по този начин са създали съставянето на държавното управление невероятно.

„ Вчера и през днешния ден сътрудниците от ГЕРБ и партиите на митинга дадоха доста причини за какво би трябвало да се върне мандата. Съжалявам да го кажа – опитахме всичко по силите си, само че това Народно заседание е изчерпано от наличие “, декларират от Българска социалистическа партия.

Социалистите дават четири дни за финален опит „ за разсъдък и отговорност пред страната и хората “.

„ Не имам вяра тези четири дни да изтрият срама и да върнат изгубените 44, откогато сме положили клетва. Но въпреки всичко оставаме с последна вяра – до вторник да се опитаме да променим обстановката и най-малко на финала Народно събрание да наподобява отговорно към българските жители “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя прикани за актуализация на бюджета, с цел да може 46-ото Народно заседание да покаже, че е показало отговорност към хората.

„ Сриването на институцията Народно заседание би трябвало да спре. И това зависи от всички нас. Ако сме виновни, в случай че държим на клетвите, които поставяме в тази зала, мислете. 4 дни. Мисъл, разсъдък и деяние – за непоклатимост на България и за успокоение на българския народ “, приключва Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР