Вие от тях ли сте?Начинът, по който реагирате в трудни

...
Вие от тях ли сте?Начинът, по който реагирате в трудни
Коментари Харесай

5 неща, които щастливите двойки правят различно

Вие от тях ли сте?

Начинът, по който реагирате в сложни обстановки, приказва доста за това какво е положението на връзката ви.

Двойките минават през доста провокации и най-голямата разлика сред щастливите и нещастните двойки е методът, по който те се сработват като екип и търсят метод да се оправят със обстановката.

Вижте реакциите им в съответни неприятни моменти. Вие от кои сте?

Единият от вас губи работата си

Нещастната двойка: Другият незабавно се ядосва и стартира да го упреква и подлага на критика. Не единствено, че не се пробва да му помогне да се оправи с сложния миг, а и стартира да се държи извънредно и да му натяква, че в този момент единствено той/тя ще се грижи за разноските.

Щастливата двойка: Другият демонстрира мощна емпатия, стартира да успокоява колегата си и даже търси метод да го разведри. След това дружно стартират да търсят други варианти, без ненужно напрежение.

Единият от двойката е обект на свалки от трети човек

Нещастната двойка: Другият сътрудник скача оглупял от ревнивост и освен прави грозна сцена, само че упреква половинката, че е подал/а сигнали и флиртува пред него/нея. Това води до следващата драма, мусене и безмълвие.

Щастливата двойка: Партньорите се обичат и си имат доверие и одобряват обстановката с усмивка. Другият даже се включва с шеговити намеци като внимателно показва на третия човек, че би трябвало да насочи напъните си някъде другаде.

Родителите не утвърждават връзката

Нещастната двойка: Той/тя пренебрегва възприятията на половинката си и застава на страната на майка си. По време на общата среща остава апатичен на грозните намеци от страна на роднините си и най-после отхвърля да дискутира държанието им, нито се вълнува какъв брой наскърбен е сътрудникът му.

Щастливата двойка: Той/тя от самото начало показва, че мнението на неговите/нейните родители не е значимо за него/нея. Накрая се извинява на любимия/любимата за думите им и даже предлага дружно да се изправите пред фамилията му/ѝ за сериозен диалог. В случай, че нещата въпреки всичко не се подобрят, той/тя му/ѝ дава обещание, че ще бъде на негова/нейна страна.

unhappy-couple-couch

Няма време за секс

Нещастната двойка: Незадоволеният сътрудник подвига скандал на другия и го упреква, че не намира задоволително време за секс. Заплашва намерено, че ще си откри различен сътрудник и нерядко го прави в действителност.

Щастливата двойка: Половинката, която се усеща ощетена полово, инициира диалог с колегата, в който внимателно и умерено слага казуса на масата. Двамата търсят дружно решение, само че никой не заплашва и не упреква другия.

Единият се разболява

Нещастната двойка: Когато той/тя се разболее, другият гледа да не стои наоколо от боязън да не се разболее даже предлага на половинката си да се прибере при техните, с цел да не популяризира болестта в общия им дом.

Щастливата двойка: Другият е неразделно до своята половинка. Старае се да му/ѝ обезпечи цялостен комфорт и удовлетворява всичките му/ѝ молби и стремежи.

Инфо: www.tialoto.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР