Вие не сте ни ни нужни, каза чиновничката, която отговаря

...
Вие не сте ни ни нужни, каза чиновничката, която отговаря
Коментари Харесай

Руска чиновничка с ресор детска политика към младежи: Не сте ни нужни

Вие не сте ни ни нужни, сподели чиновничката, която дава отговор за детската и младежка политика в централната съветска Свердловска област Олга Глацких, на подрастващи, съобщи ТАСС.

Служителката се срещна с подрастващи в град Кировград и се обърна към своите събеседници. "Сред някои ваши връстници е необятно публикувано мнението, че страната би трябвало да се грижи за тях. Всъщност вие дължите доста неща на страната, която поставя грижи за тях. А вие изобщо не сте нужни на Русия. Държавата не е молила вашите майки и татковци да ви раждат ", сподели тя.

Чиновничката също съобщи, че децата би трябвало да желаят помощ за реализацията в живота от своите родители, а не от управляващите на централно и локално равнище. "Нашите заплати така и така са ниски и ние работим съвсем гратис ", безапелационна бе тя.

Глацких бе състезателка по художествена гимнастика и олимпийски първенец от игрите в Атина през 2004 година Две години по-късно тя бе наградена с медал "Дружба " от президента на страната Владимир Путин. Бившата спортистка зае поста си през 2016 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР