Видяли ли сте накъде пълна зала на симпатизанти на ПП.

...
Видяли ли сте накъде пълна зала на симпатизанти на ПП.
Коментари Харесай

Борисов в Монтана: ПП не правят кампания, те си имат медии бухалки и служебни министри бухалки

" Видяли ли сте накъде цялостна зала на симпатизанти на Политическа партия. Къде им е акцията? Защо им е на Политическа партия акция, те си имат Шишков и Демерджиев. Служебното държавно управление се меси в изборите. ПП си имат медии бухалкии, служебни министри бухалки. Техните настойници в чужбина схванаха, че Политическа партия са некадърни. Радев направи по този начин, че да се ненавиждаме. България печели от войната в Украйна, изнасяме ток и оръжие. Инфлацията е скритият налог. "  Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Монтана, където 600 души го посрещнаха с възгласи: " Победа.
Във Видин лидер на листата на ГЕРБ/СДС е Росица Кирова, а във Враца - Красен Кръстев.

 

Гордея се, че съм лидер на листата за област Монтана, че съм отпред на екип от потвърдени специалисти, на които би трябвало да се доверим, съобщи Димова до момента в който представяше претендентите в листата.
" Преди 2 година едни хора, обединени под вдигнат пестник, потеглиха да трансформират страната ни. И съумяха - замениха стабилността с рекордна инфлация и рисковани бюджети. Активното строителство - със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята несръчност ", счита регионалната координаторка на ГЕРБ.

Няма спомен от стабилността на страната, която остави държавното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов, добави тя.
Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че се радва като гледа цялостната зала и се чуди по какъв начин като другите са по-добри нямат една цялостна такава. 
Николай Нанков съобщи, че се дават всеки ден милиони по инхаус поръчките и запита по кое време от Политическа партия са почтени - когато подлагат на критика тези поръчки или когато раздават задатъци по тях.  
Лидерът на ГЕРБ приказва след бурни овации и викания " Бойко! Бойко ".  " Мислих да ви приказвам друго, само че вие в магазина сте видели цените, видяли сте тока. Можете да извършите разликата с Промяната. Само от нафтата и бензина ви взимаха по едно левче. В момента в който паднаха - паднаха и цените на горивата ", съобщи Бойко Борисов. 

По думите му от Промяната нямат зали, а имат тактичност.
" Всеки ден те намесват Шишков и Демерджиев ", отсече Борисов и добави, че сега в Чирен се тегли газ на 300 лв. в случай, че на пазара сега е 100.
" Далаверата на предизбораната акция е да вървим след Шишков. Този човек не е построил нищо, а поради него е умрял човек. Правят го, с цел да можем да се разконцентрираме ", изясни още той.
Заприличахме на партийно заседание. Ние сме съществени хора. Друго мислех да ви приказвам, само че вие сте видели в магазина цените, знаете бензина, тока. Нека вашите другари си създадат сметката. Само от бензина и нафтата ви взимаха от джоба. От горивата единствено ви взеха 4-5 милиарда лв., сподели Бойко Борисов.
Сутринта Севда и Никола задържаха група мигранти. Това са нещастни хора, гонени от войните, те умерено си вървят по пътя, значи са минали през цяла България. Пътищата са с отпадъци, никой не ги чисти.
Защо нямат зали, изхарчиха цялата си сила по красивия и неотразим човек Шишков. Така държавното управление се намесва непосредствено в изборите. Защо им е тогава на Политическа партия да вземат участие в акция, имат си и Демерджиев. От Чирен теглят газ на 300 лв., когато на пазара е 100. Цялата сила е върху Шишков. Снощи той отново по Българска национална телевизия, преди този момент в още две малките екрани. Това почтено ли е, а на мен ми желаят пари. 
Борисов напомни по какъв начин кандидатка и народен представител от Демократична България бърка по малкия екран основния прокурор с Цацаров, а на Надежда Йорданова споделя Надежда Михайлова. От 80 на 300 лв. са поскъпнали дървата за огрев, сподели още Борисов, като съпостави и цените на кашкавала. И изясни, че не би трябвало да има инфлация, тъй като от войната печелим по 5-6 милиарда от оръжие, от ток, храни и жито. Какво ни пречи, за какво има инфлация, попита Борисов.
Демерджиев внушава, че Велико Желев има общо с автомагистралите, а Шишков го опровергава. На нас обаче не ни дават гратис време да разбираем. Защо му дават задатък тогава. Разбирате ли по какъв начин манипулативно работят. С този хубав и неотразим човек - Шишков. Промяната, в случай че отидат на някой площад хората ще ги питат за олиото и хляба, само че те си имат медийни бухалки, министри, служебни бухалки. Асен Василев всеки ден обясняваше какъв брой близки сме станали с Радев. Къде е в този момент Василев? Медиите ходеха след мен и ме питаха, с цел да изпълнят тази поръчка, само че са некадърни. И настойниците им зад граница го схванаха. Затова скоро няма да има тунел.
Изнасяме ток като страна от третия свят, с цел да са готини покачиха пенсиите, гасят пожар с бензин, с цел да завоюват изборите. А след това какво ще вършат? Ако аз го обещая, на 5 април ще ме питат. Като забележим, че дефицитът е на 7 %, че парите ги няма в бюджета... Това значи стягане на колана. Това ПП-тата не могат да го приказват. Еконта - каквото съумя да свърши, го свърши, и в този момент и в листите го няма. И приказките, че като се разсъните на 2 април и си измиете зъбите всичко ще се оправи, са празни.
Радев го направи - да се ненавиждаме. Трябва единение на нацията. Колкото и да е мъчно, обаче ние знаем по какъв начин да го създадем, тъй като към този момент сме го правили и знаем по какъв начин. Но обяснявайте - положението на страната е доста тежко. До локалните избори общините ще банкрутират, предизвести Борисов.
Той изясни, че Политическа партия не знаят, че общинските бюджети са свързани с държавния.  
Добре, че не им стигна времето да съсипят всичко. Трябва ни  по-сериозна победа другояче няма да стане, съобщи в умозаключение Борисов.
 
12 Март 202362512 Март 202318212 Март 20238612 Март 2023113112 Март 202388512 Март 2023363КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023203528 Фев 2023129809 Март 2023143103 Март 20232926
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР