Видяхте тонове боклук, ще трябва да помолите тираджиите, няма да

...
Видяхте тонове боклук, ще трябва да помолите тираджиите, няма да
Коментари Харесай

Борисов за мерките срещу COVID-19: Това не е игра на криеница, може да пострадат близките ни

Видяхте тонове отпадък, ще би трябвало да помолите тираджиите, няма да им чистим. Благодаря и на тези, които почистиха. Има ясни указания към тираджиите къде да си оставят боклуците, след тях и дезинфекзираме ", съобщи министър председателят Бойко Борисов, оповестява Канал 3.
 

Той се срещна с турски представител на границата с южната ни съседка, който увери министър председателят, че тировете ще минават през границата.
 
От турска страна оповестиха, че всеки ден през границата минават стотици камиони.
 
" Дойдох, с цел да може превозвачите да са спокойни. Да са уверени, че прекосяването е несъмнено. Дай боже тази пандемия да мине скоро ", пожела си Борисов.
 
" Проблемът е решен.То няма проблем с прекосяването, просто превозвачите желаеха да си кажат какво има като индивидуален проблем. Аз давам отговор за българските камиони. Има вид стоките от Европа да се претрупват на български камиони и да минават. Питали са особено президента Ердоган, с цел да дойдат тук. Тази процедура работи към този момент ", сподели още министър председателят.
 
" Хората към този момент са доста дисциплинирани, казусът е, когато е събота и неделя и е хубаво времето. Крият се от някого и желаят да излизат на открито. Затова ограниченията си важат, нека не се постанова повече да ги затягаме. Ние не играем на гоненица. Този, който победи и надхитри, след това може да болести околните си. Това не е игра с ръководещите, полицията, с цел да кажеш аз съумях да ги надхитря, минах през полицията. Ако желаеме затегнат надзор, КПП-тата би трябвало да наподобяват по този начин, само че ние не желаеме. Ние работим за това, хората да вървят на работа, да изкарват пари. Всички връзки, които имам, съм ги впрегнал в тази посока ", безапелационен е Борисов.
 
Министър Маринов изясни, че санкциите се събират по досегашния открит ред.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запаз
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР