Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности

...
Видях се с посланика на Украйна. Той знае в подробности
Коментари Харесай

„Възраждане“ настоява за проверка на ДАНС и Прокуратурата по повод изказването на ген. Атанасов

Видях се с посланика на Украйна. Той знае в детайлности с какви оръжия разполага страната ни и кое ни е ненужно, съобщи съпредседателят на „ Демократична България "

„ Възраждане “ упорства ДАНС и Прокуратурата да се самосезират, да извършат незабавна инспекция и да открият от кое място украинският дипломат знае с какво тъкмо въоръжение разполага България.

Поводът за желаната инспекция е изказване на ген. Атанасов, оповестено в медиите.

Съпредседателят на „ Демократична България “ твърди, че се е срещал с посланика на Украйна в България, който с акуратност е бил осведомен с въоръжението, с което разполага българската войска.

Институциите в българската страна неотложно би трябвало да открият от кое място непознат посланик е получил толкоз точна информация по отношение на типовете въоръжение и количествата, с които разполага страната ни.

Украйна не е държава-член на НАТО, а наличното въоръжение, с което разполага българската страна, е класифицирана информация.

Ето точния откъс от военачалник Атанас Атанасов:

" Не знам дали е рационално да го споделям обществено. Преди две седмици имахме среща с украинския дипломат в България. Той знае в детайлности с какво разполагаме и кое ни е ненужно. "

От думите на ген. Атанас Атанасов, който беше началник на парламентарна комисия по национална сигурност, както и началник на българското контраразузнаване излиза, че украинският дипломат шпионира в България, написа.

Украйна не е натовска страна, а наличностите в българската войска би трябвало да съставляват класифицирана информация. Въпросът е по какъв начин дипломат Москаленко е научил в елементи с какво разполага страната ни и какво може да даде на Киев.

Риторичен въпрос е, дали посланикът ще бъде изпъден от България, както стана с съветските му сътрудници преди няколко месеца, за чиято шпионска активност не бе извадено нито едно доказателство.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР