Видях, че МВР трябва да плати 300 лв. за това

...
Видях, че МВР трябва да плати 300 лв. за това
Коментари Харесай

Петков за ареста на Борисов: Ще обжалваме, беше в рамките на закона

Видях, че Министерство на вътрешните работи би трябвало да заплати 300 лева за това нещо. Ние ще го апелираме, тъй като имаме вяра, че карцерът беше в границите на закона. Отиваме на втора инстанция. Това сподели пред публицисти в Пловдив министър председателят.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 211
Той разяснява и следните тематики:

Отговор на външния министър по изказванията й че България води две външни политики за Северна Македония:

„ Институцията, която би трябвало да даде крайната позиция на България за Северна Македония, е българският парламент. Никой няма да може да прокара, каквато и да е позиция, както и да вижда нещата, която не минава през българския парламент. Дори да има разлики във вижданията, макар че имаме съдружно съглашение, което ни дава ясна рамка, има рамкова позиция, какъвто и метод да има, най-после би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание. Надявам се освен от съдружните сътрудници, само че и от опозицията. Трябва да имаме общо единение по тази тематика “, акцентира министър-председателят.

Готви ли се Политическа партия за избори?

„ Със сигурност ще имаме доста претенденти на локалните избори. Гражданите най-вече усещат политиките на равнище локална власт “, разяснява той.

Той добави, че не е наложително всичките министри на " Продължаваме промяната " да са част от управителните органи на партията.

" Тази партия е отворена за съидейници, не е функционалност на политическа власт ", сподели министър-председателят.

Скандалният клип на министъра на културата:

Премиерът се разгласи за тестванията за опиати. Въпреки това, отхвърли Атанас Атанасов даже да е бил пийнал на видеото, в което благодари за поздравите, които е получил за рождения си ден.

„ Два клипа са. Първият притегли внимание на 4 милиона индивида, а вторият сподели действителни резултати, които той е постигнал. Грешки се случват. Това е нелепост и неверна информация. Опитаха се да го изкарат, че е употребявал алкохол и друго. Това безусловно не е правилно. Факт е, че този човек е вкарал сърцето и душата си, с цел да работи за културата. Нямат толкоз опит всички наши министри, само че желаеме резултати “, уточни министър председателят.

се обърна и към пътния отрасъл и съобщи, че държавното управление иска да плати максимално бързо дължимите средства, тъй като не могат да бъдат заложници на политически интриги. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР