Видимостта обаче е добра, а пътната настилка се почиства от

...
Видимостта обаче е добра, а пътната настилка се почиства от
Коментари Харесай

Сняг и минусови температури посрещнаха шофьорите на Шипка

Видимостта обаче е добра, а пътната настилка се почиства от една машина. На другия старопланински проход в област Стара Загора - Хаинбоаз, също вали, само че влажен сняг, защото температурата там сутринта бе по-висока - плюс пет градуса.

В цялата територия, обслужвана от ОУП-Стара Загора, видимостта е добра и няма въведени спомагателни ограничавания.

От Главна дирекция " Гранична полиция " пък оповестиха, че от 9 до 19 часа през днешния ден до 27 март в това число ще бъде прекратено прекосяването на товарни моторни транспортни средства над 3,5 тона през граничния контролно-пропускателен пункт " Дуранкулак " на вход и на излаз от страната. Причината е осъществяване на строително-ремонтни действия по интернационален път I-9 на територията на Румъния в непосредствена непосредственост до граничния пункт.

На границата с Румъния трафикът е натоварен на граничните контролно-пропускателни пунктове " Видин ", " Кардам " и " Оряхово " на излаз за товарни коли. 

На границата с Турция придвижването е интензивно на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " на излаз за товарни коли.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове " Маказа ", " Златоград " и " Ивайловград " могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове със Сърбия . Строително-монтажни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, предизвестиха от " Гранична полиция ".

На границата с Република Северна Македония придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за последното денонощие двама души са починали, а 23-ма са ранени при произшествия в страната. Тежките пътни произшествия са 19.

В София са станали 14 леки и три тежки произшествия. Загинал е един човек, ранени са трима.

От началото на март при 381 тежки пътни катастрофи са починали 22-ма души и са ранени 483. От началото на 2024 година 80 души са починали и 1645 са ранени при 1331 пътнотранспортни катастрофи. В съпоставяне с данните за същия интервал на предходната година се регистрират 24 жертви на пътя по-малко.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР