Видеозаписи от камера в престижен ресторант в столичния квартал „Изток“

...
Видеозаписи от камера в престижен ресторант в столичния квартал „Изток“
Коментари Харесай

Ето как полицаите проникнали в компютъра на Кристиян

Видеозаписи от камера в влиятелен ресторант в столичния квартал „ Изток “ са уличили 20-годишния Кристиян Бойков и сътрудниците му от компанията за кибер сигурност „ Тад груп “. Това разкри сензационно действен служащ от ГДБОП, зает в следствието против хакерите, източили данните на милиони българи от системата на Националната организация по приходите (НАП), написа Lupa.bg.

Преди дни Кристиян Хакера и комерсиалния шеф на „ Тад груп “ Георги Янков се снабдиха с обвинявания за тероризъм, обвързван с кибер закононарушения, обвинявания ще бъдат повдигнати и на боса на компанията Иван Тодоров, който се укрива в Канада. До прецизирането на обвиняването се стигна, откакто антитерористите от ГДБОП съумяха да декриптират един от компютрите, употребени от Кристиян Бойков.

След проникването в компютъра на младия хакер, ченгетата откриха по неоспорим метод, че той е разпращал до медии имейли, в които се показва за съветски хакер, както и оставени от него улики от пробива в системата на Национална агенция за приходите. В декриптирания преносим компютър на Кристиян ченгетата откриха и данни, източени по компютърен път от 3 български банки, две застрахователни компании и няколко други огромни компании и това им даде съображение да издигнат тежки обвинявания към него и началникът му Георги Янков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР