Видеоклиповете на охраната на дома показват майка от Флорида, която

...
Видеоклиповете на охраната на дома показват майка от Флорида, която
Коментари Харесай

Видеоклипове от нощта на 13-годишна майка, за която се предполага, че е смъртоносно намушкана, показват как майка кърми новородено, пристигаща полиция

Видеоклиповете на защитата на дома демонстрират майка от Флорида, която кърми новородено малко преди да бъде намушкана до гибел от своите 13 -годишен наследник, който по-късно се вижда на един от видеоклиповете да приказва умерено с полицията.

Държавните прокурори пуснаха в сряда четири къси видеоклипа на моменти преди и откакто Дерек Роза сякаш е умъртвил своя майка, Ирина Гарсия, 39, до момента в който спеше пред бебето в техния апартамент в Хиалеа на 12 октомври.

В един 6-секунден клип той споделя на някого по телефона, " двеста и едно ", което наподобява е номерът на жилището му. А в другия 6-секунден клип той наподобява мърмори на испански на майка си за тяхно владеене, което явно не работи вярно.

След това в най-смразяващия клип, който продължи 8 секунди Роза можеше да бъде забелязана да влиза в жилището с кърмещата си майка и сестричката на 14 дни, седнали на комфортен стол на назад във времето.

В последния 10-секунден клип, сниман след ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР