Видеоклип, публикуван в профила в Туитър на Саша Барон Коен,

...
Видеоклип, публикуван в профила в Туитър на Саша Барон Коен,
Коментари Харесай

Саша Барон Коен намеква за нов комичен проект, свързан с Тръмп

Видеоклип, оповестен в профила в " Туитър " на Саша Барон Коен, загатва, че идващият му филм може да е отдаден на американския президент Доналд Тръмп и неговия университет, написа Гардиън.

В сряда - точно на националния празник на страната - известният комедиант разгласява в профила си в " Туитър " видеоклип, съпроводен от надпис: " Съобщение от Вашия Президент във връзка на Деня на независимостта ". Видеото съдържа архивни фрагменти с Тръмп, който назовава комика " незначителен персонаж " и споделя: " Просто желаех да ме беше блъснал в лицето толкоз доста пъти, в този момент щеше да е в болничното заведение ". В края на клипа Тръмп поучава Коен: " Отиди на учебно заведение, научи се да бъдеш занимателен ", след което се появяват надпис " Саша скоро приключва " и логото на университета на Тръмп.
A message from your President @realDonaldTrump on Independence Day pic.twitter.com/O2PwZqO0cs
— Sacha Baron Cohen (@SachaBaronCohen) July 4, 2018

Саша Барон Коен и преди се е сблъсквал с Доналд Тръмп, когато през 2003 го интервюира в предаването си " Али Джи Шоу ". През 2012 Тръмп съобщи, че той е бил " единственият човек, който неотложно си е излязъл от изявлението с Али Джи ". Пред медиите комикът отвърна с думите: " Всъщност той беше там за цели седем минути - много дълго (за изявление на Али Джи) ".

Вече неработещият университет на Тръмп беше открит през 2005 и оферираше курсове по ръководство на недвижимо имущество и по какъв начин да се забогатее. Програмите съществуваха до 2010 и станаха обект на следствие на щата Ню Йорк по съмнение за незаконни бизнес практики. Към Тръмп бяха заведени два правосъдни процеса по отношение на програмата на образователното заведение, което по този начин и не беше лицензирано като университет. Тръмп реализира извънсъдебно споразумяване на разногласието и заплати милиони долари, с цел да не се стига до правосъдна зала.

Все още не е ясно какво може да значи посланието на американския комедиант от 4 юли, защото за момента не са известни никакви други детайлности по отношение на възможния план. Но нищо чудно Саша Барон Коен да сътвори следващия скандал.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР