Видеоклип, на който се вижда екзекуцията с чук на бивш

...
Видеоклип, на който се вижда екзекуцията с чук на бивш
Коментари Харесай

Видео с екзекуция с чук на избягал руски наемник от група Вагнер се появи в социалните мрежи

Видеоклип, на който се вижда изтезанието с чук на някогашен съветски наемник , избягал от групировката " Вагнер " по време на сраженията в Украйна, беше оповестено в обществените медии, съобщи Ройтерс.

Във видеоклипа, оповестен от " Сива зона " (Grey Zone) - канал в " Телеграм ", обвързван с " Вагнер ", мъж се разпознава като Дмитри Якушченко , на възраст 44 години и споделя, че е родом от Крим и е излязъл от пандиза , преди да се причисли към " Вагнер ". " Възнамерявах да намеря някаква малка врата, просто, както споделят, да избягам ", споделя той и прибавя, че това " не е неговата война ".

Според " Сива зона " той е бил хванат в украинския град Днепър. " След това, както сътрудника му Евгени Нужин, той се разболя от същата болест, при която губиш схващане в някой украински град…, а след това се събуждаш в мазето, на последното си правосъдно съвещание ", сподели обвързваният с " Вагнер " канал, имайки поради изтезанието с чук на различен наемник, видео от която беше оповестено предишния ноември.

На фрагментите от видеото, озаглавено " Видео от делото за измяна " , се вижда, че главата на Якушченко е залепена с тиксо за тухлена стена, а зад него стои неидентифициран мъж с чук. " Бях на улицата в град Днепър, където бях ударен по главата и изгубих схващане, след което се разсъниха в тази стая и ми беше казано, че ще бъда съден ", споделя той.

След това мъжът зад него подвига чука и замахва към главата му. В този миг картината се замъглява. Чува се мощен тон и Якушченко се свлича на пода. Мъжът още веднъж замахва с чука. Видеото приключва с надпис, който гласи: " Съдебното съвещание се афишира за закрито ".

Агенция Ройтерс показва, че не е съумяла незабавно да ревизира достоверността на видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР