Видео, заснето по време на митинга за победа на Kansas

...
Видео, заснето по време на митинга за победа на Kansas
Коментари Харесай

Феновете на Kansas City Chiefs се захванаха с мъж, за когото подозираха, че е открил огън по време на парада на Super Bowl: `Имам пистолета`

Видео, снимано по време на митинга за победа на Kansas City Chiefs Super Bowl в Мисури, демонстрира група хора които нападнаха мъж, за който подозираха, че е един от стрелците, разкрили огън на тържеството в сряда.

Един човек почина, а други 22 бяха ранени от стрелбата, девет от които бяха деца. Общо 11 деца са били ранени, на възраст от 6 до 15 години, съгласно Children's Mercy Hospital. Очаква се децата да оцелеят.

Във видео, обиколило обществените медии, се вижда по какъв начин орда от хора бягат от местопроизшествието след изстрели, в това число мъж в сив суичър. След това мъжът е свален от група почитатели.

В друго видео, снимано от Алиса Марш-Контрерас, чиновници на реда са видяни да стоят над човек и да го слагат в белезници.

Полицията в Канзас Сити задържа мъж, който беше атакуван от почитатели на Чийфс след изстрели покрай парада на успеха в сряда, макар че не е ясно дали мъжът в действителност е бил стрелец. (Кредит: Алиса Марш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР