Избухнаха жестоки сблъсъци между протестиращи студенти и контрапротестиращи в голям

...
Избухнаха жестоки сблъсъци между протестиращи студенти и контрапротестиращи в голям
Коментари Харесай

Лагерите на UCLA избухват в „безсмислено насилие“, докато протестиращи се сблъскват със SWAT екипи на място

Избухнаха жестоки конфликти сред протестиращи студенти и контрапротестиращи в огромен американски университет като напрежение сред произраелски и пропалестински протестиращи доближава точка на шупване.

Насилието избухна часове откакто Калифорнийският университет в Лос Анджелис, Съединени американски щати, във вторник съобщи, че лагерът „ е противозаконен и нарушава политиката на университета. ” Те също по този начин предизвестиха, че учениците, които не са напуснали, ще бъдат изправени пред допустимо премахване или изключване.

Съобщава се, че пикантен спрей, спрей скункс и фойерверки са употребявани като оръжия в мелето. Някои бяха въоръжени с огромни тояги и биеха други с тях. Сигурността беше затегната във вторник в кампуса, откакто чиновници споделиха, че е имало „ физически конфликти “ сред фракции на протестиращи.

„ Тази вечер в лагера се случиха ужасяващи актове на принуждение и ние неотложно се обадихме на правоприлагащите органи за взаимопомощ. На място има пожарна и медицински екип. Отвратени сме от това без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР