Мъж и жена, които са оставили дете, за което са

...
Мъж и жена, които са оставили дете, за което са
Коментари Харесай

Двойка, упоена с кокаин, не е забелязала, че дете, което се грижи за тях, е паднало от отворения прозорец

Мъж и жена, които са оставили дете, за което са се грижили, да падне през прозореца, до момента в който е използвано с кокаин, са наказани на 18 месеца затвор всеки.

Лиъм Брок, 29, и Шарлот Хейуърд, 31, и двамата от King Edward Road, Nuneaton, бяха наказани в Warwick Crown Court на 26 април тази година. Детето попадна в болница с пострадвания на главата на 2 юни 2022 година Първоначално, разпитани от полицията, двамата споделиха, че детето е паднало от стол.

Видео доказателства разкриха, че детето е излязло на отворен прозорец и паднал, преди да бъде открит от свид. Въпреки многочислените опити, очевидецът не съумял да се свърже с двойката. По-късно детето било взето от Хейуърд от къщата на очевидеца и откарано в болница.

Съдебномедицинско проучване на кръв, взета от Хейуърд и Брок, сподели съществуването на бензоилекгонин – химикал, формиран, когато тялото разгражда кокаина. Стана ясно, че и Брок, и Хейуърд са били под въздействието на кокаин или са се отслабвали от него по време на злоп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР