Видео с нагла кражба, извършена от зоомагазин в столичния квартал

...
Видео с нагла кражба, извършена от зоомагазин в столичния квартал
Коментари Харесай

Познавате ли този нагъл мургав апаш? В "Люлин" вдигнаха ръце от него

Видео с нагла кражба, осъществена от зоомагазин в столичния квартал „ Люлин ” 3 измежду бял ден, възмути десетки столичани в обществената мрежа. Гласност на случая, станал преди два дни, дадоха чиновници на обрания обект. На фрагментите, направени от охранителна камера, се вижда младо момче с шапка на главата, което си потегля от комерсиалния обект с движимост, за която не е платил и стотинка. С кучешки нагръдник в ръце младежът, за който някои фейсбук консуматори настояват, че е от ромски генезис, първо поглежда към камерата, която го снима, по-късно се обръща с тил към нея и пъха плячката под облеклата си. След това напуща обекта в компанията на друго момче.

„ Скъпи съкварталци (и не само), това са едни да ги назовем момчета, които най- безсрамно,както виждате,си пазарят безцеременно в Зоомагазин Д-р Стефанов, Люлин 3, бл 386! Случката е от 15.08.17г в13:42ч! Всички виждате по какъв начин безсрамно поглеждат в камерата без никакво разкаяние!

Внимавайте, тъй като имаме недоволства и от прилежащи обекти за обири от същите " човеци "!”, написа една от служителките в магазина, популяризирала фрагментите в обществената мрежа.

Фейсбук консуматори също удостоверяват думите й, заявявайки че младежът с шапката е увековечен по какъв начин краде и в други обекти. Някои пък непосредствено оповестяват имената на наглите джебчии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР