Видео с изпреварващ в аварийната лента джип с пловдивска регистрация

...
Видео с изпреварващ в аварийната лента джип с пловдивска регистрация
Коментари Харесай

Питаме водача на джипа в аварийната - нормален ли си? Видя ли си километража?

Видео с изпреварващ в спешната лента джип с пловдивска регистрация провокира оживена полемика в обществената мрежа Facebook, видя Plovdiv24.bg . Кадрите са снимани при започване на годината, а маневрата е в действителност брутална.

- Глоби и лишаване на право ще ви вразуми, а да караш със скорост 140 км/ч на автомагистрала с две ленти, която е несигурна, е цялостно безумие, хора без съвест, сходство на депутатите ни

- За всички плиткоумници в мненията с постовете от вида " караш постепенно ". По новините ви споделиха, че автомагистралите не са безвредни и скоростта не дава отговор на тяхното положение и че ще се желае намаление на сегашната скорост. Шофьорът си кара в дясна лента, който желае да изпреварва, си има лява. Отделен е въпросът, че водачът на ролвара е с над 200 км/ч. 

- По мненията може да се разбере какъв брой просто е популацията. Човекът кара с близо 97 км в час. Има цялостното право да кара даже и със 70, в случай че желае. При толкоз първобитни, очевидно с толкоз ще се кара, човекът си пази личния живот и този на другите в автомобила. Избира икономична скорост, в случай че желае някой от вас може да иде да му зареди, бързаците? Някой като този, в случай че ви отнесе в спешната, до момента в който пикаете или чакате пътна помощ, дали ще се върнете да коментирате отново. Неотдавна по същия метод убиха хора. Ходете им кажете на тях тия закони защо са. Австралопитеците да пишат нелепости по какъв начин постоянно шофиране е в нарушаване, разбираш ли, щото първобитният бързал. Ей, просто население, елементарни хора сте, не на вятъра сме преди всичко по смъртност на пътя.

Това са единствено част от мненията под обявата. За повече изгледайте самото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР