Видео, рекламиращо дейността на китайските военновъздушни сили породи изумление сред

...
Видео, рекламиращо дейността на китайските военновъздушни сили породи изумление сред
Коментари Харесай

Китай рекламира военновъздушните си сили с ВИДЕО с кадри от американски екшъни

Видео, рекламиращо активността на китайските военновъздушни сили породи учудване измежду потребителите на интернет, откакто в него се оказаха включени фрагменти от американски екшън филми като "Трансформърс " и "Скалата ", оповестява Българска телеграфна агенция.

Клипът към този момент беше гледан от 4,8 милиона души в обществената мрежа "Вейбо ". Той демонстрира интервенция с присъединяване на китайския стратегически бомбардировач Н6, който може да транспортира стандартни или нуклеарни бомби.

Във видеото, което е с доста високо качество, се вижда по какъв начин китайски водачи нападат военни бази, намиращи се на острови. Те наподобяват на американските военни бази на остров Диего Гарсия в Индийския океан и в Гуам в Тихия океан.

В клипа с дълготрайност от над 2 минути, качен онлайн този уикенд, се виждат няколко подиуми на детонации, "взети на заем " от три холивудски продукции - "Трансформърс 2: Отмъщението " от 2009 година, "Скалата " от 1996 година с Шон Конъри и "Войната е опиум ", спечелил Оскар за най-хубав филм през 2010 година

"Прави се реклама на боен аероплан, създаден в Китай, като в рекламата се включват фрагменти от блокбъстъри на Съединени американски щати ", споделя учуден китайски консуматор на обществената мрежа "Вейбо ". "Това е китайско рекламно видео. Защо в него не се употребяват наши лични фрагменти? ", пита различен консуматор.

Отношенията сред Китай и Съединени американски щати са в най-ниската си точка в последните месеци поради няколко мотива за търкания - търговия, Хонконг, уйгурите, "Хуавей " или приложението "ТикТок ". Военно напрежение сред двете страни също има поради постоянното прекосяване на американски военни кораби в Южнокитайско море, което Съединени американски щати вършат за да оспорят китайските териториални искания.

От своя страна Китай провежда предходната седмица военни учения покрай Тайван в отговор на визитата на почитан американски представител на този остров, върху който Пекин има искания, само че който е по администрацията от повече от 70 години на неприятелски режим.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР