Видео, разпространено в социалната мрежа Facebook, показа част от мелето,

...
Видео, разпространено в социалната мрежа Facebook, показа част от мелето,
Коментари Харесай

ВИДЕО показа страшното меле в Люлин

Видео, публикувано в обществената мрежа Фейсбук, сподели част от мелето, което стана преди дни в столичния кв. " Люлин ", видя GlasNews.bg.

При багра, който се разигра в петък вечерта, трима души пострадаха. Разправията почнала към 20.00 ч. на улица „ Проф. доктор Александър Станишев ”. Старата омраза сред братята Анджело, Михаил,  Алексанъдър и 31-годишния Любомир Велков ескалира. Първо имаше скандал, а после бой. 

„ Излизам с брат ми от пицарията, Любо виждам по какъв начин протяга ръка на брат ми и го удря. Оттам аз потеглям, обаче брат ми самичък стартира да му прави суплекси, да го хвърля като парцалена кукла ”, описа за багра Анджело - един от тримата брята. Вероятно този епизод от конфликта демонстрират и фрагментите, публикувани от профила на " Михаил Един Бериша ".

 

Последвала и съзнателно провокирана злополука. Зад кормилото е Любомир, твърди един от участниците в люлинското меле.

След свадата, водач премазва с автомобила си крайници на Александър. Останалите двама мъже са с прободни рани. Единият е бил откаран във ВМА, а другият в УМБАЛ „ Света Анна ”. Те бяха изписани и арестувани в 9-о РУП.

Ангел Бериша е в тежко положение в реанимацията на „ Пирогов ” след побоя. Той бе опериран заради  извънредно сериозната фрактура на едната подбедрица. Лекарите не съумяха да спасят крайника, който бе ампутиран. 

За възобновяване му е нужна кръв, а негови близки приканват всеки, който желае да подари. Това може да стане в ентъра по кръводаряване на улица " Братя Миладинови ".



  " Благодаря на ромите от " Люлин " 1, единствено те помогнаха синът ми да е жив в този момент! ". Тези думи насочи във Фейсбук майката на потърпевшите братя. Репортер на GlasNewsопита да открие Десислава Бериша за повече детайлности за тези думи, само че все още на издание на материала отговор не последва.

По думите ѝ спорът сред децата ѝ и другия забъркан в всеобщия пердах е от от дълго време.

„ Те са имали омраза от деца, този същия Любо. От деца той непрекъснато има борба с моите деца. Особено с дребния ми наследник, то го би, то го гони. Това е човек, който e със страшнi финансови благоприятни условия, изкарани от опиати, който се вживява на шерифа “, описа преди дни пред bTV майката на тримата братя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР