Видео на майка, която кърми детето си, накара стотици хиляди

...
Видео на майка, която кърми детето си, накара стотици хиляди
Коментари Харесай

Тази майка вбеси света! Синът й прави шокиращи секс коментари, докато го кърми пред камерата, наричат я "педофилка" и ...

Видео на майка, която кърми детето си, накара стотици хиляди да настръхнат. Зрителите я нарекоха " болна " откакто синът й направи няколко необикновени мнения по отношение на връзките с майка си, написа unlaid.com.
Видеото, по какъв начин Таша Мейл кърми едно от трите си деца, има близо 2 милиона гледания. Това, което вбеси света е последното й видео в Youtube, където кърми 6-годишния си наследник, който прави ужасяващи мнения по време на акта.



" Хубаво е да ме кърмиш и да се целуваме. Вчера се преструвахме, че сме гаджета и те целунах ". Този коментар на дребния Джошуа втрещи феновете и ги накара да бълват десетки отрицателни мнения. Таша просто поглежда към него с трогване и споделя " какъв брой сладко ". Тя в никакъв случай не е криела, че прави обич до момента в който кърми децата си и го счита за безусловно обикновено. Но по изявленията на аудиторията, очевидно единствено тя мисли по този начин.

Някои гласят, че майка му може свободно да бъде съдена за педофилия, други се заканиха да я дадат на съд, а трети са изумени по какъв начин едно момче, което може да отиде и да си купи мляко от магазина, към момента смуче от гърдите на майка си. Дженифър Бегли Бирд даже споделя, че ще сезира полицията във Филаделфия и ще алармира персонално за тази неправда, която е " даже оттатък педофилията ".





Таша бе поканена да гостува в утринния блок на малкия екран ITV, с цел да разяснява протичащото се. Според нея няма нищо неправилно в това да правиш секс, до момента в който кърмиш децата си, стига те да спят и да не гледат. Тя споделя, че влиза даже под душа с бебето си да го кърми.

Според нея няма нищо неправилно в това детето да участва по време на половия акт, а в случай че е малко, няма неприятно даже да гледа. " Той в никакъв случай няма да те съди и да каже " ооо не, мама и тате вършат секс ", което хвърли водещите в шаш и ги накара да замълчат за известно време преди да зададат идващия си въпрос.

" Ако правиш секс пред децата си и това те кара да се чувстваш добре... нямам нищо срещу ", добавя Таша, с което смущава всички в студиото.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР