„Няма да се биеш с мен!“: Ченгето от Флорида измъква чернокожа жена от паркираната й кола, докато според съобщенията тя чака приятели на плажа при кървав арест, заснет на видео

...
Видео на изваждане на чернокожа жена на автомобила й от
Коментари Харесай

Видео на изваждане на чернокожа жена на автомобила й от заместник-шерифа в Помпано Бийч близо до Форт Лодърдейл, Флорида, беше освободен на 24 август. Инцидентът се случи на 7 май 2022 г.

Видеото беше споделено от подкаста „Безспорно с д-р .Рашад Ричи” и започва със заместник-шерифа на Броуърд Стивън Дейвис, който се приближава до Киана Купър, докато тя седеше в паркираното си превозно средство и чакаше приятел, докато разговаряше с майка си по телефона.

„Как си?“ каза Дейвис. „Имате документ за самоличност при себе си, госпожо?“

Купър започна да търси нейната идентификация, докато тя учтиво отговори с мек глас: „Защо давам личната си карта?“

< p>Тонът в гласа на Дейвис беше видимо различен, когато той отговори: „Защото го поисках.“

ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО.

„Защото вие го поискахте“, повтори Купър, подтиквайки Дейвис да каже „да, госпожо.“

След това Купър каза, че вече не се чувства комфортно, защото няма проблем.< /p>

„Добре, добре, искам вашата лична карта и ако не я представите, ще ви откарам в затвора“, каза Дейвис. Докато Купър попита майка си дали е чула разговора, Дейвис каза, че няма да я пита отново. След това Купър казва на майка си, че не й е казано защо Дейвис е искал да види личната й карта и че е арестуван.

„Тези хора могат да ме убият, мамо“, каза Купър.

Свързани: „Имах по-високи очаквания“: Ченгета безсрамно се смеят на армейски ветеринар с медицинско състояние, който се намокри, след като служителите по сигурността му отказаха достъп до тоалетната на ресторанта

Дейвис каза на Купър, че ще даде тя още един шанс или „и тогава ще те измъкна от колата.“

Купър отговори, че няма да я издърпа от колата, докато се пресегна и отвори вратата на колата й. Тя можеше да бъде чута да пита защо е толкова агресивен.

„Господине! Моля те! Защо си толкова агресивен?“

Дейвис измъкна Купър от колата и я хвърли на земята, когато последва сблъсък.

„Няма да се биеш с мен, каквото е ти правиш?" попита Купър, когато Дейвис изглежда се опитваше да задържи ръцете й, докато крещеше: „Спри! Спри!“

Може да се чуе Купър да казва: „Какво ти става? Ти току-що удари жена.“

28-годишният е арестуван и обвинен в оказване на съпротива при арест и побой на служител на реда. Купър свидетелства в съда миналия юли, че Дейвис я е ударил няколко пъти в главата и че е получила наранявания по ръцете, лицето и краката си, след като е била нападната от Купър.

По време на съдебното заседание на 24 август Дейвис твърди, че Купър е този, който е станал агресивен с него, добавяйки, че той насилствено я е извадил от превозното й средство, защото тя не отговаря на изискванията, според Local10 News. Той също така свидетелства, че е „кървял обилно“ от главата си, след като Купър го е нападнал.

South Florida Sun-Sentinel съобщава, че съдията от Broward Circuit Питър Холдън е застанал на страната на Дейвис по време на изслушването през август и е постановил, че случаят срещу Купър ще продължи.

Съдията каза, че преди видеото Дейвис е отговарял на доклад за нападение, произтичащо от спор относно, както свидетелите казват, опитът на Купър да задържи няколко места за паркиране на бряг и случайни минувачи уж посочиха Купър като нападателя, когато Дейвис отговори на обаждането.

„Заместникът не попита нито веднъж, нито два пъти, нито три пъти, но поне четири пъти“, каза Холдън .

Дейвис беше съден за друг арест, когато издърпа жена от автомобила й по време на спиране. Грегъри Баркли и съпругата му Мишел Баркли заведоха дело във връзка с ареста им през 2005 г. за незаконно паркиране пред магазин за хранителни стоки Publix.

Докато съпругът й беше с белезници, г-жа Баркли излезе от автомобила от притеснение но се върнала в колата, след като била указана от съпруга си. Съобщава се, че Дейвис е използвал електрошоков удар върху нея „два до пет пъти“, преди насила да я извади от превозното й средство и да я арестува за побой срещу полицай и възпрепятстване с насилие.

Друга жена на име Лорън Холидей също обвини Дейвис в като я дърпа от автомобила й, докато я арестува през 2020 г. Холидей каза, че Дейвис я е тормозил, защото е разхождала служебните си кучета на плажа, и като отмъщение я арестува дни по-късно, като я обвини в съпротива при арест с насилие и шофиране с отнета книжка.< /p>

„Дейвис дори не ми каза защо ме арестува“, каза тя в писмо до съдията. „Той просто ме измъкна от колата и ме удари с коляно на земята. Пистолетът му излетя от държача. Това беше най-ужасяващото събитие в живота ми.”

Адвокатът на Купър, Стивън Мелник, планира да призове Холидей като свидетел.

Следващото насрочено съдебно заседание е 19 октомври.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР