Видео има за цел да покаже израелска жена, изправяща се

...
Видео има за цел да покаже израелска жена, изправяща се
Коментари Харесай

Жена се изправя срещу про-палестинско събиране в Колумбия във вирусно видео: „Хората ми бяха убити“

Видео има за цел да покаже израелска жена, изправяща се против анти-израелско събиране в Колумбийското учебно заведение по обществена работа, свикано на оправдават терористичните офанзиви от 7 октомври, осъществени от Хамас.

Четириминутното видео, оповестено в обществените медии, демонстрира млада жена, застанала до входа на кампус и отговаряща на оратори, които подлагаха на критика израелския министър-председател Бенямин Нетаняху за това, че назовава терористите от Хамас „ човешки животни “.

„ Хората в това учебно заведение, от тази група, назовават ​​моите хора ционистки кучета. Кучетата, що се отнася до мен, са животни. Така че мисля, че е малко лицемерно да говорите за водач на друга страна, до момента в който участвате в същата форма на дехуманизация “, сподели дамата, до момента в който някои в стаята щракаха с пръсти в символ на утвърждение.

Тя сподели още, че студенти, учещи обществени действия, които характеризират неотдавнашните терористични офанзиви против израелски жители като нещо друго от кл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР