Видео, чиято автентичност е потвърдена от Ню Йорк таймс“, изглежда

...
Видео, чиято автентичност е потвърдена от Ню Йорк таймс“, изглежда
Коментари Харесай

Появи се видео, което показва как ракета поразява разбилия се самолет в Иран

Видео, чиято достоверност е доказана от „ Ню Йорк таймс “, наподобява демонстрира по какъв начин иранска ракета поразява аероплан край летището на Техеран в региона, в който украински аероплан се разруши в сряда, когато починаха всички 176 души на борда, заяви БНР.

Докато следователи се пробва да открият повода за трагичния случай, видеоклипът предлага нови следи към злополуката, която стана единствено часове след иранска ракетна атака срещу бази с американски военни в Ирак. Американски публични лица обявиха през вчерашния ден, че имат вяра, че иранска ракета инцидентно е свалила самолета.

Малка детонация избухва, когато хипотетична ракета удря самолета над Паранд, град край летището, само че самолетът не експлодира, излиза наяве от видеото. Боингът продължава да лети и обръща към аерогарата. Обхванат от пламъци, по-късно самолетът експлодира и се разрушава.

Визуални и звукови следи в фрагментите съответстват с информация за посоката на полета от сателитни фотоси в региона на злополуката.

Във видеото изминават към 10 секунди от конфликта с евентуална ракета до звука от детонацията. Забавянето на звука сочи, че самолетът е бил на малко над 3 км от камерата. Това съответствува с траекторията на украинския боинг, записана от компанията за следене на полети FlightRadar24.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР