Виден наш политик коментира темата на деня.Борисов нека да не

...
Виден наш политик коментира темата на деня.Борисов нека да не
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Борисов да не ни будалка, още не е платил цената

Виден наш политик разяснява тематиката на деня.

„ Борисов дано да не ни будалка “, прикани съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атансов в предаването " 120 минути " по БТВ във връзка предлагането на някогашния премиер Бойко Борисов за следизборна коалиция с „ Продължаваме промяната “.

„ Заявките му целят да излезе ГЕРБ от тази политическа изолираност, само че не са си платили цената за това корупционно ръководство и са в това положение, държат се по този начин заради една елементарна причина – имат зад тила си Иван Гешев “, счита Атанасов.

Съпредседателят на „ Демократична България “ сподели, че е обърнал внимание на целите на Борисов и е забелязал, че правосъдната промяна е подредена последна.

„ Заявките, че ще бъде подкрепено едно или друго в огромната си част са лицемерно държание. Това не би могло да се състои до момента в който не се заплати цената на корумпираната „ Борисова “ страна “, счита Атанасов.

На въпрос за какво „ Демократична България “ няма претендент за началник на КПКОНПИ, а обединението е подкрепила Бойко Рашков, Атанасов сподели, че в този случай не е имало потребност да се прави непотребна конкуренция. „ ГЕРБ отново се пробваха да ни нападат, че поддържаме човек от времето на комунизма. Поискахме това нещо да бъде вкарано в условията на тази комисия – шефът ѝ да не бъде свързван с Държавна сигурност. Бойко Рашков няма тази връзка “, сподели той, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР