Виден банкер направи прогноза къде цените на жилищата ще паднат.Банките

...
Виден банкер направи прогноза къде цените на жилищата ще паднат.Банките
Коментари Харесай

Хампарцумян обясни къде цените на жилищата ще паднат

Виден банкер направи прогноза къде цените на жилищата ще паднат.

„ Банките ще изиграят основната роля за разхлаждане на имотния възторг в България. Това ще бъде задоволително за клиентите. Лихвите ще бъдат едноцифрени. Всеки, който си е направил сметката на ръба на опциите си, ще изпита компликации, само че и това не е краят на света ”.

Това съобщи финансистът Левон Хампарцумян в ефира на NOVA NEWS.

Според него основното към този момент е, в случай че човек изпитва компликации, да беседва с банката и да може да преструктурира заема си – да се погаси част от главницата, тъй че вноската да стане по-приемлива или различен сюжет. „ Важно е да се приказва задоволително рано преди нещата да са стигнали до кредитни консултанти и съдии реализатори ”, предложи той.

В момента хората, които купуват жилище, избират среда за живот, сподели икономистът и разясни – непосредственост до болница, учебно заведение, подобаваща инфраструктура, покрай публичен превоз.

„ А не просто нещо лъскаво, застроено, където човек няма къде да паркира. Тези градоустройствени неточности ще бъдат неприятно осъдени от пазара ”, изясни Хампарцумян и предвижда, че ще се трансфорат в сиромашки квартали и цената на жилищата там ще пада.

„ Небостъргачите ги назовават отвесни гета. Най-богатите първи си потеглят. Обикновено тези здания ги купува общината за обществени жилища и ги заселва с хора с по-ниски благоприятни условия ”, сподели финансистът, представен и от standartnews.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР