Видеа и снимки в социалните мрежи показаха моменти след катастрофа

...
Видеа и снимки в социалните мрежи показаха моменти след катастрофа
Коментари Харесай

И таз добра! Пилот от Формула 1 разби автомобил за над $ 1 млн. в уличен стълб (СНИМКИ)

Видеа и фотоси в обществените мрежи демонстрираха моменти след злополука в Монако, където оранжева спортна кола е изнесена с трак на „ Пътна помощ “ и разрушена до неразбираемост предница. Оказа се, че това е суперавтомобилът на водача Адриан Сутил, който даже се вижда на някои от видеата умерено да приказва по мобилния си телефон, до момента в който колата е закачана за превозване.

37-годишният немец има зад тила си 7 сезона във Формула 1, навъртя 128 старта за Гран при в най-популярното съревнование, за тимовете на „ Спайкър “, „ Форс Индия “ и „ Заубер “.

Никога не е бил на подиума, само че е спечелил общо 124 точки. Минаваше да един от огромните гении в спорта и остана втори в шампионата на Формула 3 зад Люис Хамилтън, преди и двамата да влязат във Ф1.

Автомобилът е McLaren Senna LM, първокласно издание на марката, което е кръстено на именития бразилец, умрял преди 26 години. Цената е сред 1,2 и 1,65 милиона $, според от екстрите.

Колата на Сутил евентуално е от най-скъпите, тъй като през юни той се похвали с нейната покупка и разгласи, че е „ най-хубавото “.

Пилотът е карал суперколата из улиците на Княжеството, само че на един завой е блъснал дирек на уличното осветяване.

Скоростта наподобява е била сериозна, в случай че се съди по провалите по автомобила. Говорим за машина с 800 конски сили и ускорение от 0 до 100 км за 2,8 секунди, а и за водач, който по никакъв начин не е привикнал да кара бавно…

Това издание на McLaren Senna LM е извънредно рядко и при започване на тази година бяха създадени и продадени единствено 25 броя от него. Едното отиде за Сутил, а друго – за Хамилтън, в случай че се има вяра на английските медии.

Адриан беше паметен воин от годините си във Формула 1 (2007-2014) не толкоз с деянията на пистата, колкото отвън нея. В един бар в Шанхай след китайското Гран при той се сби с хора от екиа на „ Лотус “, като бе мъчно да изясни за какво тъкмо. Всъщност, не си спомняше съвсем нищо от въпросната вечер…

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР