Вибрация 16 (атентатът беше на 16 август - б. р.)

...
Вибрация 16 (атентатът беше на 16 август - б. р.)
Коментари Харесай

Алена: Астрологична Вибрация 16 уби Алексей

" Вибрация 16 (атентатът беше на 16 август - б. р.) в деня на по покушението на Алексей Петров значи, че то е било точно астрологично изчислено ". Това твърди известната астроложка Светлана Тилкова - Алена.

" Не е допустимо да се изяснява случилото се с Алексей Петров единствено с Меркурий и неговата назадничавост. Всеки човек, всяко събитие са обвързани с невидими енергийни лъчи с планетите на звездното небе сега на раждането, на протичащото се или изговаряно. Неговата същина се предопределя от астрологичните аспекти, описващи ситуациите на планетите, закрепените звезди, светилата, лунните възли едни по отношение на други ", добави астроложката пред " Труд ".

" Алексей Петров е роден в Телец, на дата, която има мощно изразеният минус да търси повода за неуспехите си в професионален проект и в персоналните връзки наложително в близките. Колкото и да са интелигентни и способени тези хора, в никакъв случай не търсят първопричината за проблем в себе си.

С годините си е самовнушил, че постоянно той знае, той е правата страна, той умее да подреди нещата, хората, връзките на шахматната дъска на живота, така както си го показва. Не търпи особеното мнение и се е трансформирал в причина мнозина от обкръжението му или изцяло незнайни нему хора, да са си сложили цел-задача да го омаловажат и да го слагат на втора позиция - нещо, което в никакъв случай не би позволил.



Ако беше питал по какъв начин си Светлана, в този момент Трактора щеше да е жив

Бил е наясно с тези опити, както и с волята си да потвърди, че е невероятно да бъде зависещ някому.

Личната му година в деня на покушението изисква от него разбор, осъзнаване на грешките, нерешителност и проницателност, до степен на подозрителност, даже и по отношение на хората от най-близкото му обграждане. Надценил е личните си умения и подценил вероломството на хората, на които е помагал и евентуално е смятал за дългогодишни другари.

Датата на покушението не е определена инцидентно. Планетите не са били на негова страна. Личната му година на разбор и осъзнаване на грешките го е предупреждавала, че е податлив да подценява заплахите, а през август, персоналният му месец на непоклатимост, той е “стабилизирал ” негативите от свои неточности, позволени през предходните месеци. Каквото е посял, това е пожънал.

Вибрация 16 в деня на покушението го е заредила посредством планетарните аспекти с егоцентризъм и самонадеяност, с доволството, че е подредил живота на близките и значими за него обстановки по метода, по който е желал. Бил е непоколебимо убеден, че е победител в доста комплицирана игра, като е наложил своето схващане за естетика в световен мащаб.

Самочувствието, засилено от 16 число, го е заслепило. Интуицията е била потисната.

Могъл ли е да избегне точно астрологично изчисленото, а освен механически и логистично прецизирано нападение върху живота му. Да, в случай че и той беше употребил препоръките на астролог по кое време, какво може или му е неразрешено да прави.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР