Входът на една жилищна кооперация не е обичайното неприветливо място.

...
Входът на една жилищна кооперация не е обичайното неприветливо място.
Коментари Харесай

Две дами превръщат вход на блок в сцена за изкуство

Входът на една жилищна кооперация не е нормалното недружелюбно място. Той може да се трансформира в ”сцена” на изкуството и естетиката - в това са уверени Василена и Валерия. Двете дами стоят зад плана „ Изложба във входа”, а задачата им е да преоткрият функционалността му на дейно витално пространство за споделено прилагане от хората. Изложба във входа е поредност от събития във входовете на жилищни здания.



Това са самобитни изложения на разнообразни създатели,

които се пробват да основат приятна креативна атмосфера за другарство сред съседите. Представянето на творбите им пък дава опция да се съберат средства за облагородяване на сградите-галерии. Добрата вест за живеещите във входа е, че % от продадените творби на изкуството отива за идни поправки на входовете. Освен това планът дава още една алтернатива ​-възможност да се изготви план за ексцентричен интериорен дизайн на входното пространство - наименуван закачливо ЕНТЕРиор.

Какво е Вход В.?



”Вход В. съществува, тъй като Пространството е цялостно с безчет положителни хрумвания. Ние обичаме да ги „ улавяме “ и да ги трансформираме в действителност. Това ни забавлява и осмисля концепцията ни. Последно работихме върху тематиката: Потайни кварталности. В нея ние се спускаме градско непосредствено от крапешкия плаж, заедно с художниците Марковски и Димчевски (те още са с пясъка), Пламен Стоев взе участие с фотографии (макар физически да пие бири в Жеравна), Владислав Христов (който ни следи от Пловдив) ни черпи с невероятното си хайку, Cable Lovers пък ни светят с дизайнерските си мега яки лампи. Ако ви трябват положителни хрумвания и хора, които ненавиждат фразата “Няма по какъв начин да стане”, елате във Входа”, оферират Василена и Валерия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР