Входът на дома и кантората на адвокат Ирен Савова осъмнаха

...
Входът на дома и кантората на адвокат Ирен Савова осъмнаха
Коментари Харесай

Адвокатката, на която разлепиха некролози приживе: Случващото се по делото Иванчева е жестокост

Входът на дома и адвокатската фирма на юрист Ирен Савова осъмнаха с некролози, на които написа, че тя е " умряла от черните си вълшебства ". Тя е бранител в доста знакови каузи, измежду които делото " Иванчева " и процесът за царските парцели.

Савова схванала за разлепените некролози от свои съседи. Тя не знае кой би направил сходно нещо и какви са претекстовете му.

" Това е извънредно налудничаво. Не мога да предположа кой е. Този въпрос би трябвало да бъде отвеян към органите на реда. Веднага алармирах на телефон 112. Съседите ми са разпитани. Направила съм всичко, което мога в качеството си на жител. Като че ли по този въпрос не се работи. Не са ме търсили нито от полицията, нито от прокуратурата ", съобщи Савова в утринния блок на Нова телевизия.

Тя счита, че казусът може да се неглижира, само че това не го прави по-малко закононарушение. Адвокатът прикани прокуратурата към съответни дейности. По нейните думи в региона има задоволително камери, които биха помогнали да се откри причинителят.

" Това, което се случва по делото " Иванчева ", е една изключителна свирепост. Това е по този начин още от първия ден на задържането. На всяко влизане и излизане от ареста те са събличани чисто голи, с цел да бъдат тествани. Двете дами са в килия с размер 2 на 3 метра, която споделя обща тоалетна със прилежащата килия. Двете явно не са в положително здравословно положение ", сподели още юристът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР