Входа на специализирана полицейска операция по линия на разпространението на

...
Входа на специализирана полицейска операция по линия на разпространението на
Коментари Харесай

Трима задържани за притежание на стотици пликчета с наркотици

Входа на профилирана полицейска интервенция по линия на разпространяването на наркотични субстанции в село Горни Богров са арестувани двама мъже и една жена. Това оповестява Министерството на вътрешните работи на своята интернет страница. Действията на униформените чиновници почнали през вчерашния ден към 16:00 часа на територията на Пето Районно ръководство на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). 

Защо младежите използват опиати повече от студентите - чуйте в нашето видео

При оперативни дейности на адресите, населявани от арестуваните, както и в транспортните им средства, служителите на реда разкрили разнообразни по количество и тип наркотични субстанции – 480 г марихуана, 620 г синтетичен канабиноид, 10 г метамфетамин и 8 г кокаин. Освен дрогата, пакетирана в полиетиленови пликове, били открити и конфискувани електронни везни, сума пари, голям брой мобилни телефони, както и бележници със мемоари, свързани с противозаконната активност.

Още осем души, известни на органите на реда, били арестувани при последвалите оперативни и издирвателни дейности. Те са разпитани в качеството им на очевидци.

Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава. Предстои отчет пред Софийска градска прокуратура.

Трябва да се разпрострат ограниченията по предварителна защита против опиатите, сподели през вчерашния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР