Вградената технологията SoundPulse осигурява 40W аудио мощност на изхода на

...
Вградената технологията SoundPulse осигурява 40W аудио мощност на изхода на
Коментари Харесай

Tronsmart Element T6 Plus – безжична колонка с дълбок бас

Вградената технологията SoundPulse обезпечава 40W аудио мощ на изхода на портативното устройство с три режима на възпроизвеждане на музиката

Два 20-ватови стереокоговорителя възпроизвеждат музика с бездънен бас

Музикалните почитатели ще получат тази седмица още една отлична алтернатива – новата Bluetooth колонка на Tronsmart. Брандът нашумя с високото качество на аудио преживяването, за което свидетелстват и продажбите на към 5 милиона колонки за пет години.

На 18 април излиза на пазара новият модел Tronsmart Element T6 Plus, а онлайн магазинът Geekbuying приема предварителни поръчки за безжичната колонка със стимулираща отстъпка в цената. Bluetooth колонката е налична за поръчки сега на цена от $69,99 (вместо $79,99) при въвеждане на ваучър за отстъпка T6PLUS.

Портативната колонка има впечатляващите 40W аудио мощ на изхода

Какво прави тази колонка толкоз специфична, като се изключи че Tronsmart е привлякла за собствен дипломат по света звездата на Барселона и Уругвай – Луис Суарес. Това е да вземем за пример технологията SoundPulse, която обезпечава 40W аудио мощ на изхода на дребната и нежна колонка. Двойни пасивни радиатори с два 20-ватови стереоговорителя възпроизвеждат музика с стремежи бездънен бас. Впечатляващо за една портативна колонка!

Специално в Tronsmart Element T6 Plus е и многофункционалното ръководство. Отгоре на колонката откриваме интуитивно колелце, с което можем елементарно да направляваме силата на звука – като просто го завъртим. То служи също за стартиране и слагане в пауза на музиката, както и за активиране на хендсфри диалози.

Луис Суарес е посланикът по света на Tronsmart Element T6 Plus

Възможностите за ръководство не се изчерпват дотук. Отстрани на колонката са ситуирани няколко бутона – за предходна и последваща ария, екулайзер резултат, избор на режим на възпроизвеждане, TWS сдвояване на две колонки и включване/изключване. Под тях се намират още портове, предпазени със силиконова малка врата – 3,5-мм аудио гнездо, слот за TF карта памет и два USB врата, включително един пълноразмерен USB-A и един реверсивен Type-C.

Tronsmart Element T6 Plus може да работи в три аудио режима – Вокал, Дълбок 3D бас и Екстра бас, с цел да пасне по най-хубавия метод на другите музикални жанрове. Така да вземем за пример, режимът Вокал е подобаващ за множеството музикални осъществявания, до момента в който 3D режимът предлага стерео съраунд резултат при гледане на филми, а Екстра бас е съвършен за диско празненство.

Bluetooth колонка е водоустойчива по стандарта IPX6

Колонката идва с вградена литиева батерия 3300 мАч, която обезпечава до 15 часа възпроизвеждане на музика при междинна мощ на звука. Нещо повече, през USB-A врата може да зареждате друго устройство, да вземем за пример телефон – в този сюжет колонката влиза в ролята на банка за зареждане.

Поддръжката на стандарт Bluetooth 5.0 пък значи по-голям безжичен обсег, по-висока скорост и изобщо по-стабилна и качествена връзка. Предвидена е и опция за сдвояване на две колонки Tronsmart Element T6 Plus за възпроизвеждане на 3D стерео или увеличаване на музиката по време на празненство.

Не на последно място, новата Bluetooth колонка е водоустойчива по стандарта IPX6, като устоя на тежки пръски и дъжд. Тя е направена от алуминий и пластмаса, а гуменото капаче към гърба защищава порт

Колонката може да се употребява и като банка за зареждане на смарт телефони

В умозаключение, самоуверено може да се каже, че Bluetooth колонката на Tronsmart си заслужава всеки цент от цената. Тя звучи чудесно, с бездънен бас, има голям брой настройки и разнообразни режими на възпроизвеждане, като също така е предпазена от вода.

Можете да си поръчате новата безжична колонка тук: Tronsmart Element T6 Plus – на цена от $69,99, годна с ваучър за отстъпка T6PLUS, с безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР