Везни Везните ще се радват на грижи и внимание, от

...
Везни Везните ще се радват на грижи и внимание, от
Коментари Харесай

Какво я очаква всяка зодия през втората половина на МАРТ

Везни
Везните ще се радват на грижи и внимание, от страна на половинката си. Това ще ги зарежда извънредно доста с позитивна сила и ще се усещат безпределно щастливи.
Скорпион
През втората половина на месеца доста от представителите на зодиака ще научат приятна вест, обвързвана с поява на бебе в фамилията. Периодът е удобен за подписване на покупко-продажби, даже и подписване на брак.

Стрелец
Стрелците ще имат прекомерно огромно самочувствие през март. Няма пояснение за това тяхно държание. Дори не бихме споделили, че съществува причина да се усещат по този начин „ могъщи ”. Ще им се наложи обаче да се върнат назад на земята. Надяваме се, приземяването да е безпроблемно.
Козирог
Тази зодия ще се радва на шанс през целия март, в това число и последните две седмици от месеца. Повече ще бъдат грижите за фамилията, само че и по-големи ще са изненадите от живота.

 Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 1)? Какво я чака всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 1)?
Март месец е колкото харесван, толкоз и нежелателен. Той е изменчив до толкоз, че един ден носим шапка с козирка, а на другия – ув...
Водолей
Водолеите ще бъдат заети с организационна активност през втората половина на месеца. Те ще бъдат отдадени на фамилията си. Ще се замислят съществено за външния си тип и ще съумеят да създадат мечтаните промени.
Риби
Рибите ще бъдат сполетени от ентусиазъм и креативен възторг. Ще творят съвсем неуморно и това ще им доставя доста доста наслада. Ще се усещат потребни за близките. Ще съумяват да провокират усмивки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР