Везни, септември 2023 г. обещава успех в ученето и работата.

...
Везни, септември 2023 г. обещава успех в ученето и работата.
Коментари Харесай

Везни, през септември не забравяйте да си ПОЧИВАТЕ

Везни, септември 2023 година дава обещание триумф в ученето и работата. Ентусиазмът ви обзема, в главата ви се роят реформаторски хрумвания. Ако предприемете верните стъпки, откакто авансово сте пресметнали вероятните опасности, проектите сигурно ще се осъществен. Тъй като Слънцето в Дева усилва недоволството от себе си, има възможност да затънете в комплекси. Незаслужената рецензия единствено ще задълбочи страданието. Не приемайте мненията драговолно, обстановката скоро ще се разведри. С жътвеното пълнолуние през септември изненадите са малко евентуални, Везните ще могат да се съсредоточат върху себе си. Това е положително време за самоанализ, за търсене на същинските стремежи. В допълнение към вътрешната промяна можете да поработите и върху имиджа си.

Първите дни на септември може да бъдат помрачени от фамилни кавги. Не бива да довеждате обстановката до точката, от която няма връщане обратно, пробвайки се да налагате мнението си на колегата. Ако работният ви график го разрешава, можете да си организирате сантиментално бягство, с цел да разпалите още веднъж пламъците на тогавашна пристрастеност. За Везните, като огромни ценители на хубостта, е значимо да наподобяват съвършено при всевъзможни условия. Благодарение на покровителството на Венера в Дева ще бъде допустимо да постигнете съвършенство, и то с минимални вложения. Време е да организирате величествен шопинг, резултатът ще ви зарадва: Цял куп облекла на смешни цени. Новият имидж ще притегли нови хора към живота.

Потокът от задания ще намалее доникъде на месеца, работата ще се движи с удобно движение. Ще съумеете да се придържате към проекта и да спазвате крайните периоди. Общият хороскоп на Везните за септември 2023 година предлага да се концентрирайте върху повишение на квалификацията. Съвестната работа под управлението на умел ментор ще ви помогне да достигнете висотите на майсторството. Тъй като Меркурий в Дева е белязан от такива хармонични аспекти като внимателност и градивно мислене, всичко ще се получи по най-хубавия вероятен метод. Във вихъра на делата обаче Везните не трябва да не помнят за един значим съставен елемент на триумфа - навременната отмора. Дори една къса почивка ще ви помогне да се рестартирате изцяло, а най-важното е да оставите настрани дневника и телефона си.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР