Ветераните на Хасково 1957 победиха с 4:1 състава на Топлика

...
Ветераните на Хасково 1957 победиха с 4:1 състава на Топлика
Коментари Харесай

Хасково 1957 детронира Топлика при ветераните

Ветераните на Хасково 1957 победиха с 4:1 състава на Топлика (Минерални бани) в регионалния край и ще показват района на Държавното състезание. за сезон 2018-2019 година. Емил Ангелов – Бабангида още веднъж подсети за своите реализаторски качества като означи първите три гола в мача още през първата част. Таранът се разписа в 13, 27 и 32-ата минута и съвсем предреши изхода на забавния конфликт, в който личаха имената на дузина митове и сегашни футболисти на Хасково и Димитровград. Голът за Топлика бе дело на Недялко Хубенов в 64-ата минута, а съотборникът му в третодивизионния Димитровград Даниел Добриков оформи 4:1 за Хасково 1957 в 74-ата минута.

Бившият треньор на ЦСКА Стамен Белчев бе записан като запаса на Хасково 1957, само че не се появи в игра. За алените обаче се изявиха Юксел Реджеб – Чурката, Таньо Ганев, Веско Василев – Кимбата, вратарят Владо Милев, Делчо Корчев, Николай Топузаков и Емил Ангелов. Треньор на тима бе Димчо Марков – Джими. В игра за Топлика взеха присъединяване Недялко Хубенов – Бай Недял, треньорът на Димитровград Жеко Йорданов, Недялко Петров и Калин Калинов.

“Хасковска Марица ” напомня, че в първият дуел на района, съставът на Хасково 1957 победи безапелационно с 5:1 тима на Хеброс 1921 (Харманли). Гостите поведоха в самото начало на мача, само че до края на първата част Хасково 1957 обърна за 2:1 посредством Ерай Салиф и Емо Ангелов. През второто полувреме Ерай вкара още 2 гола, а Илиян Киряков с глава означи за крайното 5:1.

Шампионите на региона ще играят на 18 октомври против ветераните на Локомотив (Пловдив)./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР