Ветераните Карлос Кондит и Мат Браун излязоха в битка на

...
Ветераните Карлос Кондит и Мат Браун излязоха в битка на
Коментари Харесай

Карлос Кондит победи с единодушно решение Мат Браун

Ветераните Карлос Кондит и Мат Браун излязоха в борба на UFC on ABC 1, което се организира в Абу Даби. Битката им беше в полусредна категория и подглавна за вечерта. Двамата бойци си спретнаха здрава борба, която продължи всичките 3 рунда.

В първия рунд Кондит вкара ритник, а по-късно Браун придвижи борбата на земя. Там той зае доминантна позиция, само че Кондит не се предаваше и вкарваше удари от легнало състояние.

Карлос опита събмишън, само че не съумя. В края на рунда той обърна нещата, а Мат опита събмишън, само че без триумф. Труден за прогнозиране рунд, само че може да се каже, че Браун имаше леко преимущество.

Във втория рунд Кондит вкара мощен десен и нарани Браун, който му го върна с тежък лакът. Двамата размениха по няколко удари и влязоха в клинч. Кондит съумя да придвижи борбата на земята, където господства до края на рунда и по всичко личеше, че го печели в картите на съдиите.

В третия рунд Карлос вкара удар в слабините на Браун и борбата беше спряна за малко. Двамата влязоха в клинч и придвижиха багра на земята, където Кондит имаше по-добрите положения и срещата стигна до решение. Съвсем изненадващо предвид на случилото се съдиите отсъдиха единомислеща победе в интерес на Кондит - (30–27, 30–27, 30–27).

Мат Браун беше очевидно отчаян от това решение. Кондит навлиза в серия от 2 следващи победи за първи път от 9 години. Браун от своя страна навлезе в серия от 2 следващи загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР