Ветеранът в състава на Етър Веселин Минев беше избран за

...
Ветеранът в състава на Етър Веселин Минев беше избран за
Коментари Харесай

Веско Минев: Накрая в Левски беше тежко, желая им да са първи

Ветеранът в състава на Етър Веселин Минев беше определен за най-хубав в мача на своя отбор с Черно море. Той се оправи ужасно в отбрана и разумно заслужи шампанското от читателите на GONG.BG.

Той се върна и на последните си изяви в Левски, от който беше освободен в края на предишния сезон по гледище на тогавашния ментор Николай Митов. Спомените му оттогава не са положителни, само че все пак пожела на "сините " да станат първенци.

"Чувствам се добре в този момент, тъй като последните месеци в Левски бяха тежки. Това беше поради двама души, които взеха решение да извадят половината титуляри преди две дербита. Мога още година да играя, не проличава, че съм на 36 години на терена. "

"Имам задоволително опит, мога да играя на всички места. Гледа треньорът да ме резервира, въпреки всичко на тези години е обикновено и съм стопер към този момент. Не го разбирам това с Левски тогава, имаш 12 души, а Ники Митов сподели, че има единствено двама футболисти. "

"Той изкара петима футболисти и двата мача ни пребиха. Левски няма какво да му връщам, там са ми дали доста. Просто ще пазя цветовете на Етър с най-топли усеща съм към Левски. Пожелавам им да станат първенци ", съобщи Минев пред DIEMA SPORT и се върна на мача с Черно море. Според него, "моряците " си признали, че имало дузпа.

"Трябва да съжаляваме, че не победихме, чистите положения бяха пред тяхната врата. Ако има дузпа, ще е тъпо, тъй като отново ни ограбват. Цяла седмица упражняваме, с цел да се представим почтено против мощен противник, само че ни стопират. "

"Според мен, той няма какво да симулира. Даже момчетата от Черно море признаха, че има дузпа, започнахме да се гледаме необичайно. Но дано гледаме, да не прибързваме, както постоянно, тогава е кажем изрично ", показа още Минев и приказва за състава на Етър, както и за представянето на отбора в другите схеми.

"Имаме единствено дербита, само че разполагаме с добър състав и се надявам да се противопоставим на грандовете. Футболистите, които имаме, не би трябвало да имаме проблеми. Но дано не приказваме. Вижте и Черно море, завъртяха се, почнаха добре, само че след това какво стана с тях. "

"Събрани сме много опитни футболисти, усещаме се добре. Футболът е една игра, прекъсване, подаване, тичаш. Няма значение каква е схемата ", приключи един от най-опитните играчи на Етър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР